Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Starkovs kandidātus nosauks īsi pirms Armēnijas mača

Mārtiņš Hartmanis, 26.01.2009. 13:36

Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs kandidātus draudzības spēlei ar Armēnijas valstsvienību nosauks 6.februārī. Kā zināms, Latvijas futbola izlase FIFA starptautiskajā maču dienā 11.februārī Kiprā spēlēs draudzības maču ar Armēniju.

Preses konference ar izlases galveno treneri un Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretāru Jāni Mežecki ieplānota svētdienā, 8.februārī LFF telpās Olimpiskajā Sporta Centrā (OSC) plkst.15:00 - īsi pirms treniņa, kas OSC mākslīgā futbola laukumā sāksies plkst.16:00.

9.februāra rītā plkst.8:45 Latvijas izlase izlidos uz Kipru caur Maskavu. Pirms draudzības mača Kiprā pagaidām ieplānots tikai viens treniņš - 10.februāra rīta pusē. Savukārt Latvijā izlase atgriezīsies 12.februārī plkst.23:30. Mača laiks un stadions patlaban vēl nav paziņots.

"Mums ir ļoti labas attiecības ar Kipras Futbola federāciju un daudz reizes esam pie viņiem spēlējuši turnīros. Saprotamu iemeslu dēļ ziemas mēnešos Rīgā spēlēt nevaram, tāpēc arī šogad kā citus gadus dosimies izbraukumā un tiksimies ar sparinga partneri. Izlases sastāvā uz Kipru plāno doties 19 futbolisti," informē izlases ģenerālmenedžeris Genādijs Karavajevs.

Armēnijas izlase ar Dānijas speciālistu Janu Poulsenu galvenā trenera amatā FIFA starptautiskajā rangā patlaban atrodas 112.vietā, bet Latvija, kā zināms - 70.vietā.

Armēnija nākamās spēles FIFA pasaules čempionāta kvalifikācijas ietvaros martā un aprīlī spēlēs pret Igauniju, savukārt Latvijas izlase 28.martā un 1.aprīlī spēlēs pret Luksemburgu attiecīgi izbraukumā un mājās - Skonto stadionā.

Latvijas kaimiņvalsts Lietuva februārī spēlēs divus draudzības mačus Portugāles Dienvidos, Algarves reģionā 7.februārī pret Poliju, bet 11.februārī - pret Andoru. Savukārt Igaunija vēl tikai paziņos mača norises vietu, bet sparinga partneris igauņiem būs Kazahstānas valstsvienība.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV