Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Skullcandy Jam Session rezultāti

Ieva Meļko, 28.01.2009. 09:41

Pirmās sacensības šoziem "Baiļos" aizvadītas pozitīvā, neformālā gaisotnē, dienas gaitā noskaidrojot labākos snovbordistus un freestyle slēpotājus trīs disciplīnās – ollie augstlēkšana, slopestyle un big air.
Skullcandy Jam Session rezultāti

Sacensībās kopumā piedalījās 33 dalībnieki, no kuriem 10 freestyle slēpotāji un 23 snovbordisti. Sacensības tika atklātas ar ollie augstlēkšanu, kurā savstarpējā cīņā ar Ansi Ceru, beigu beigās tomēr uzvarēja Bertrams Kreivaitis.

Jam session norisinājās divās disciplīnās – slope style parkā un uz big air lielā tramplīna. Jam session formāts nozīmē, ka paši braucēji izvērtēja viens otra sniegumu un ar balsošanas palīdzību noteica labāko snovbordistu vai freestyle slēpotāju.

Ar dalītu 1./2.vietu big air un pārliecinošu uzvaru slopestyle, par diena labāko snovbordistu atzina Reini Skujiņu, kurš Baiļus sauc par „māju trasi”. Savukārt, freestyle slēpošanā big air par prasmīgāko braucēju tika atzīts Reinis Stabiņš, bet slopestyle – Edvards Lansmanis.

Starp lēcieniem Māris Orniņš iepriecināja un uzmundrināja visus braucējus un skatītājus ar lēcieniem pāri big air ar mtb riteni, kurus silto laika apstākļu dēļ bija ļoti sarežģīti izpildīt.

Rezultāti:

Snovbords slopestyle – Reinis Skujiņš
Snovbords slopestyle meitenes – Emīlija Brieze
Snovbords big air – Reinis Skujiņš / Jānis Zirnis
Freestyle slēpošana slopestyle – Edvards Lansmanis
Freestyle slēpošana big air – Reinis Stabiņš
Ollie augstlēkšana – Bertrams Kreivaitis

Speciālas veicināšanas balvas no Skullcandy un Mosquito – Naurim Putenim, Markusam Briezem un Kristeram Matvējevam – sacensību jaunākajiem dalībniekiem par lielisku sniegumu slopestyle un drosmi lekt big air. Savukārt, Karīnai Vītiņai specbalva par tehniskāko sniegumu, bet Evijai Miezei – veicināšanas balva meiteņu grupā.

Atbalstītāji: www.baili.lv, Skullcandy, veikals „Mosquito”, Red Bull un Sniegaklubs.

Foto: Edmunds Brencis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV