Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Schenker” līgas janvāra labākais spēlētājs Argo Meresārs

LVF, 17.02.2009. 13:39

Par „Schenker” volejbola līgas labāko spēlētāju janvārī atzīts Tallinas „Selver” kluba diagonāles pozīcijas spēlētājs Argo Meresārs.

Pēdējo divu gadu „Schenker” volejbola līgas čempionvienības „Selver” diagonāles pozīcijas spēlētājs Argo Meresārs janvārī piedalījās sešās līgas spēlēs, kurās Tallinas klubs guva uzvaras pār „Cēsu Alus” - 3:0, „TTU” - 3:0, „Aeroc Rakvere” - 3:0, „Valio/Voru” VK - 3:0 un SK „ELVI / Kuldīga” - 3:2 un piedzīvoja zaudējumu pret VK „Biolars / Ozolnieki” – 2:3. Meresārs janvāri uzbrukdams ar 35% efektivitāti kopā guva 89 punktus un kļuva par janvāra mēneša efektīvāko līgas spēlētāju – efektivitātes rādītājs + 61. Tāpat Meresāra kontā septiņi bloki un septiņi gūti punkti ar servēm.

Jau ziņojām, ka oktobrī par labāko „Schenker” līgas labāko spēlētāju tika atzīts VK "Biolars / Ozolnieki" pirmā tempa uzbrucējs Raimonds Vilmanis, novembrī par labākajiem tika atzīti divi – Valerijs Lomakins (Cēsu Alus) un Ardo Lunekunds (Parnu VK), bet decembrī – Andrejs Ļevčenko (SK ELVI / Kuldīga).

Labākais spēlētājs noteikts pēc Igaunijas volejbola federācijas statistiķa apkopotajiem datiem.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV