Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

"Lāse-R" revanšējas otrajā finālspēlē

Gatis Kreceris, 15.04.2007. 16:00 | komentāri (7)

Latvijas volejbola čempionāta otrajā finālspēlē uzvaru pār SK „Rīga” komandu ar 3:0 (25:22, 25:22, 25:21) izcīnīja „Lāse-R” vienība, tādejādi panākot izlīdzinājumu sērijā 1:1.
"Lāse-R" revanšējas otrajā finālspēlē
Maču labāk uzsāka Lāses volejbolisti, kuri spēles sākumā izvirzījās vadībā ar 3:1, taču turpinājumā līdz pirmajam tehniskajam pārtraukumam veiksmīgāk darbojās SK „Rīga” vienība, kura atradās vadībā ar 8:6. Seta vidusdaļā ritēja spraiga un interesanta cīņa starp tehniskajiem pārtraukumiem 6x tika fiksēts neizšķirts rezultāts un pie otrā pārtraukuma minimāls pārsvars piederēja „robežsargiem”. Seta otrajā pusē Lāses volejbolisti vadību vairs SK „Rīgai” neatdeva un „robežsargi” varēja svinēt uzvaru - 25:22.

Otrā seta sākumā krietni veiksmīgāk darbojās SK „Rīga” volejbolisti. „Lāse-R” pirms tehniskā pārtraukuma atradās iedzinēju lomā ar 3 punktiem 5:8. Seta vidusdaļā cīņa kļuva saistošāka, abu komandu spēlētājiem soģis pa reizei parādīja dzelteno plāksteri. Pie otrā tehniskā pārtraukuma „Lāse-R” sasniedza līdz šim lielāko pārsvaru otrajā setā +4, 16:12. Arī cīņas turpinājumā veiksmīgāk laukumā darbojās „robežsargi”, kuri arī šajā setā svinēja uzvaru ar 25:22.

Trešo setu ļoti apņēmīgi iesāka „Lāse-R”, kura vispirms panāca 7:4 un pie 10:6 Vitālijs Birjukovs bija spiests pieprasīt pus minūtes pārtraukumu. Pēc pārtraukuma laukumā aina īpaši nemainījās un pie otrā tehniskā pārtraukuma tas pats 4 punktu pārsvars piederēja „robežsargiem” 16:12. Seta turpinājumā pateicoties Viktora Ceplīša veiksmīgajai spēlei gan uzbrukumā, gan aizsardzībā SK „Rīga” pievilka līdz mīnus 1, 20:21, taču tas arī bija viss uz ko šajā mača bija spējīgi SK „Rīga” volejbolisti. Mača beigās „Lāse-R” līdera lomu uzņēmās brāļi Celitāni, kuri veiksmīgi savu komandu noveda līdz uzvarai setā 25:21 un visā spēlē ar 3:0.

Par mača zvaigznēm SK „Rīga” komandā tika atzīts Jānis Bērziņš, savukārt „Lāse-R” vienībā Mārtiņš Pļaviņš.          
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV