Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Zināms „Schenker” volejbola līgas „Final Four” kalendārs

LVF, 03.03.2009. 15:15

7. un 8. martā Igaunijas pilsētā Tartu risināsies "Schenker" volejbola līgas "Final Four" turnīrs. Šodien kļuvis zināms sacensību kalendārs un arī tas, ka divas spēles Latvijas volejbola draugi varēs vērot arī LTV7 kanālā.

"Schenker" līgas pusfinālos VK "Biolars / Ozolnieki" spēlēs ar "Tartu Pere leib", bet VK "Rīga / Lāse-R" tiksies ar pēdējo gadu čempioniem "Selver" volejbolistiem. Sestdien tiks izspēlēti abi pusfināli, bet svētdien spēle par trešo vietu un fināls.

Zināms, ka pirmo pusfināla spēli starp VK "Biolars / Ozolnieki" un "Tartu Pere leib" tiešraidē demonstrēs LTV7 kanāls. Ja kāda no Latvijas komandām iekļūs Baltijas apvienotās volejbola līgas finālā, tad svētdien 16:15 Latvijas volejbola draugiem LTV7 kanālā būs iespēja vērot finālu, bet ja finālā spēlēs abas Igaunijas komandas, tad šajā laikā tiks demonstrēts mačs par trešo vietu.

Saskaņā ar līgas žūrijas lēmumu "Final four" turnīrs par 5. - 8. vietu netiks izspēlēts. Komandas kopvērtējumā tiks sarindotas pēc pamatturnīra rezultātiem.

"Schenker" līga Final Four kalendārs:

7. marts, plkst. 16.00 VK "Biolars / Ozolnieki" - "Tartu Pere leib" (LTV7)
7. marts, plkst. 18.30 VK "Rīga / Lāse-R" - "Selver"
8. marts, plkst. 13.30 Spēle par trešo vietu
8. marts, plkst. 16.15 Fināls

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV