Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sestdien un svētdien izšķirošās spēles „Schenker” līgā

LVF, 07.03.2009. 04:38

Sestdien un svētdien Igaunijas pilsētā Tartu tiks izspēlēts „Schenker” volejbola līgas „Final Four” turnīrs. Tajā piedalīsies pa diviem klubiem no Latvijas un Igaunijas.

„Schenker” volejbola līgas ceturtā sezona aizritēja divu Igaunijas klubu zīmē. Ja aizvadīto divu gadu čempionvienība „Selver” šosezon vairs nebija tik varena kā iepriekšējos divus gadus, tad viņu vietu turnīra tabulas galvgalī ieņēma cits Igaunijas klubs „Tartu Pere leib”. Abi iepriekš pieminētie klubi iekļuvuši labāko četru komandu skaitā un šajā nedēļas nogalē kopā ar VK „Rīga / Lāse-R” un VK „Biolars / Ozolnieki” volejbolistiem cīnīsies par iespaidīgo „Schenker” volejbola līgas kausu.

Sestdien pulksten 16.00 pirmajā no pusfināliem laukumā dosies līgas regulārā čempionāta uzvarētāji Tartu volejbolisti un, klubs, kuram daudzi vietu „Final Four” neprognozēja – „Biolars / Ozolnieki”. Otrajā no pusfināliem „Rīga / Lāse-R” volejbolisti, spēlējot pret „Selver” klubu mēģinās izcīnīt 13. uzvaru pēc kārtas. Rīgas klubs „Schenker” līgas ietvaros nav piedzīvojis zaudējuma rūgtumu jau 12 spēles pēc kārtas, taču vēl interesantāks ir fakts, ka pēdējā neveiksme tika piedzīvota pagājušā gada decembrī tieši pret „Selver” klubu.

Pirmo pusfināla spēli starp VK "Biolars / Ozolnieki" un "Tartu Pere leib" tiešraidē demonstrēs LTV7 kanāls. Ja kāda no Latvijas komandām iekļūs Baltijas apvienotās volejbola līgas finālā, tad svētdien 16:15 Latvijas volejbola draugiem LTV7 kanālā būs iespēja vērot finālu, bet ja finālā spēlēs abas Igaunijas komandas, tad šajā laikā tiks demonstrēts mačs par trešo vietu.

"Schenker" līga Final Four kalendārs:
7. marts, plkst. 16.00 VK "Biolars / Ozolnieki" - "Tartu Pere leib" (LTV7)
7. marts, plkst. 18.30 VK "Rīga / Lāse-R" - "Selver"
8. marts, plkst. 13.30 Spēle par trešo vietu
8. marts, plkst. 16.15 Fināls

Vairāk: www.volejbols.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV