Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Nedēļas nogalē notiks Latvijas snovborda festivāls

Ansis Egle, 09.03.2009. 13:27

14. un 15. martā notiks Latvijas snovborda čempionāts slopestyle un slaloma disciplīnās. Kā katru gadu, arī šoreiz tiks noteikti labākie snovborda meistari gan meiteņu, gan puišu konkurencē.

Šī gada Latvijas snovbroda čempionāts iezīmē kopējo tendenci sporta jomā, kas saistīta ar finansējuma samazinājumu. Tāpēc 14. martā Latvijas čempionāts slopestyle disciplīnā  Milzkalnā notiek pilnībā bez jebkāda finansiāla atbalsta. Savukārt 15. marta Latvijas čempionātu slalomā, kas notiks Siguldā pilsētas trasē, atbalsta Latvijas slēpošanas savienība. Par spīti šādam nelabvēlīgam finansu klimatam snovborda klubi izmanto valstsvīru ieteikto pingvīnu taktiku un visu paveic pašu spēkiem, bez palīdzības no malas.  

Ansis Egle, biedrības Sniegaklubs vadītājs: ”Diemžēl finansu situācija ietekmē arī mūsu iecienīto sporta un atpūtas veidu. Šeit liels paldies jāsaka tiem iesaistītajiem, kuri ir gatavi bez atlīdzības palīdzēt tam, lai šie pasākumi vispār notiktu. Bez brīvprātīgo darba nekas tāds nebūtu iespējams.”  

Abās dienās pasākumi sākas plkst. 8:00 no rīta un turpinās līdz plkst. 18:00, kad noslēdzas pasākuma dalībnieku apbalvošana.  

Plašāka informācija par pasākumiem, kā arī noteikumi un programma atrodami mājas lapā   HYPERLINK "http://www.sniegaklubs.lv" www.sniegaklubs.lv .  

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV