Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sieviešu volejbola kluba "Jelgava / LU" volejbolistes izcīna trīs uzvaras

Viesturs Lejiņš, 10.03.2009. 11:12

7-8. martā  Daugavpils Sporta skolas zālē risinājās Latvijas Nacionālā čempionāta volejbola sievietēm trešais sabraukums. Pēc sabraukuma spēļu izspēlēšanas, ļoti tuvu Latvijas čempionu titulam ir sieviešu volejbola kluba "Jelgava / LU" komandas volejbolistes.
Sieviešu volejbola kluba "Jelgava / LU" volejbolistes izcīna trīs uzvaras

Sestdien tika izspēlētas četras trešā sabraukuma spēles, svētdien vēl divas.

Šajā sezonā, salīdzinot ar iepriekšējo, mainīta izspēles sistēma - 4 klubu komandas izspēlē 4 apļu turnīru. Spēles notiek ar sabraukumiem. Katra klubu komanda ir atbildīga par viena sabraukuma organizēšanu. Sabraukuma spēles notiek sestdienās, svētdienās. Sestdienās klubu komandas izspēlē divas spēles dienā, svētdienās – vienu spēli dienā. Lai noskaidrotu Latvijas čempionāta vietu sadalījumu, klubu komandām tiek skaitīti punkti, kas izgūti visos sabraukumos.

Trīs uzvaras trešajā sabraukumā izcīnīja „Jelgava / LU” komanda. Sestdien jelgavnieces attiecīgi ar 3:2 un 3:1 apspēlēja „SVK Rīga” un VK „Ezerzeme”, bet svētdien guva virsroku arī pār „Ropaži MSĢ” komandu – 3:0. Ne tik labi trešo sabraukumu aizvadīja „SVK Rīga” volejbolistes, kuras divās dienās aizvadīja 15 setus un spēja izcīnīt vien vienu uzvaru.

Pēc šī sabraukuma Jelgavas komanda ir spērusi ļoti plašu soli, lai nodrošinātu čempionu titulu. Pēc šī sabraukuma „Jelgava/LU” komandai ir 23 punkti, 16 punkti „SVK Rīga”, 13 punkti „MSĢ/Ropaži” un 2 punkti „Ezerzeme” komandai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV