Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Triobet.com”: Futbola klubs Ventspils kļūs par Latvijas čempioniem arī ceturto reizi

Elīna Dreimane, 13.03.2009. 09:38

Jau rīt, 14.martā sāksies Latvijas futbola čempionāta LMT Virslīgas 1.kārtas spēles. Lai gan šogad čempionāts atšķirsies gan ar savu agro sākumu, gan ar 9 startējošām komandām iepriekšējo 10 vietā, „Triobet.com” ekspertu prognozes liecina, ka par čempionāta uzvarētājiem jau ceturto reizi pēc kārtas kļūs futbola klubs „Ventspils”. Šāda varbūtība tiek vērtēta kā 55% iespējama jau pirms čempionāta sākuma.

Kā otri ticamākie kandidāti uz Latvijas čempionu titulu tiek vērtēts „Liepājas Metalurgs”, kas ieguva sudrabu 2008.gada Latvijas čempionātā tomēr viņu izredzes ir divas reizes mazākas, tikai 25%.

"Triobet.com" pārstāvis Kaspars Melders: "Latvija ir maza valsts, arī futbola klubi, kas spēj spēlēt pietiekami augstā līmenī, mums ir visai maz. Futbola klubs „Ventspils” jau trīs gadus pēc kārtas kļuvis par Latvijas čempionu futbolā un šobrīd nav īsti iemesla apšaubīt viņu izredzes arī šogad. Protams, sezona ir gara, tās noslēguma mačs paredzēts vien 8.novembrī, tādēļ nevaram paredzēt visu, kas var atgadīties sezonas laikā. Tomēr, ja paskatāmies uz visām 9 komandām šobrīd, kā arī to startu pagājušajā gadā, viennozīmīgi iezīmējas iespējamā uzvarētāja vārds.”

Agrais sākums izlases labā

Šogad Latvijas čempionāta sezona tiek atklāta īpaši agri, jo parasti pirmās spēles sākas aprīļa pirmās vai otrās nedēļas nogalē. Šogad nolemts sākt agrāk un uz mākslīgā seguma, Latvijas izlases interesēs. 28.martā un 1.aprīlī izlasei paredzētas divas pasaules čempionāta kvalifikācijas spēles pret Luksemburgas valstsvienību. Lielākā daļa klubu līdz šīm spēlēm jau būs aizvadījuši divas spēles LMT virslīgas ietvaros, tādējādi sportistiem būs bijusi iespēja iegūt spēļu pieredzi šajā sezonā vēl pirms izšķirošajām spēlēm, kas arī izlases trenerim Aleksandram Strakovam palīdzēs izvēlēties tā brīža spēcīgākos spēlētājus, izveidojot iespējami spēcīgāko izlases sastāvu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV