Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas Futbola federācija paraksta līgumu ar "Baltkom"

LFF Preses daļa, 19.03.2009. 16:23

Lai popularizētu futbolu kā vienu no dinamiskākajiem komandas sporta veidiem, Latvijas Futbola federācija (LFF) uz diviem gadiem parakstījusi sadarbības līgumu ar kabeļtelevīzijas operatoru "Baltkom TV SIA".
Latvijas Futbola federācija paraksta līgumu ar "Baltkom"

"Esam priecīgi, ka šāds līgums ticis parakstīts. Ceram, ka ar sadarbība būs veiksmīga un ar "Baltkom" sniegto televīzijas pakalpojumu palīdzību turpmāk būs iespējams plašāk popularizēt Latvijas futbola čempionātu, kā arī Nacionālās izlases spēles,” atzīst Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.
 
Savukārt "Baltkom SIA" komercdirektors Juris Ķezberis norāda:„Priecājamies, ka varam piedāvāt sporta faniem līdz šim nepieejamos specializētos kanālus - NBA TV un Futbol, kas lieliski demonstrē digitālās televīzijas priekšrocības, proti, daudzkanālu vidē nodrošina iespēju visu diennakti sekot interesējošām sporta spēlēm. Esam droši, ka šīs programmas iepriecinās tos mūsu skatītājus. Jaunie kanāli piedāvās īpaši ekskluzīvas pārraides un šobrīd būs pieejami tikai Baltkom tīklā. ”

Telekomunikāciju un abonenttelevīzijas uzņēmums Baltkom ir Latvijā lielākais digitālās TV un kabeļtelevīzijas operators, kas vietējā tirgū darbojas jau vairāk nekā 16 gadus. Tā kopējais abonentu skaits jau sasniedzis 230 000, bet darbinieku skaits – 340. Baltkom saviem abonentiem piedāvā vairāk nekā 100 TV programmas, sniedz fiksēto un mobilo telefonsakaru, kā arī interneta pakalpojumus. 2008. gadā Baltkom konsolidētais apgrozījums bija 14,5 milj. latu, kas ir par 41% jeb 4,232 milj. latu vairāk nekā 2007. gadā, kad uzņēmuma apgrozījums bija 10,268 milj. latu. Iepriekšējo gadu mērķtiecīgās investīcijas Baltkom attīstībā nesušas pirmos rezultātus - uzņēmuma konsolidētā peļņa aizvadītajā gadā bija 1,3 milj. latu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV