Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Valters Ramma Latvijas izlasē nespēlēs

Jānis Celmiņš, 30.04.2009. 20:40

Latvijas vīriešu volejbola izlasei 2010. gada pasaules volejbola čempionāta kvalifikācijas turnīra otrās kārtas spēlēs nāksies iztikt bez Kipras čempiona Valtera Rammas. "Valteram par sevi manīt likusi kāda sena trauma," pastāstīja izlases menedžeris Ainārs Dakša.

Uz pirmo treniņu Olimpiskajā Sporta centrā, 4. maijā sanāks desmit Latvijas izlases kandidāti – Deniss Petrovs, Agris Leitis (abi cēlāji), Viktors Koržeņevičs, Andrejs Zavorotnijs, Armands Celitāns (pirmā tempa uzbrucēji), Jānis Šmēdiņš, Aivars Petruševics, Ēriks Baiks (otrā tempa uzbrucēji), Austris Štāls un Toms Šmēdiņš (abi libero). Pēc pēdējām spēlēm Krievijas Superlīgā izlasei pievienosies arī tās līderis Gundars Celitāns, pagaidām gan nav zināms vai viņš piedalīsies jau izlases pirmajā treniņā.

Kļuvis zināms, ka izlasei pasaules čempionāta spēlēs nevarēs palīdzēt Valters Ramma, kurš izlases menedžeri Aināru Dakšu informējis, ka viņam radušās problēmas ar veselību. "Valteram par sevi manīt likusi kāda sena trauma un viņš izlasei šovasar palīdzēt nevarēs. Tuvākajā laikā plānota operācija," pastāstīja izlases menedžeris Dakša.

Izlasei šajā atlases ciklā personisku iemeslu dēļ nevarēs palīdzēt Jānis Pēda un Salvis Cielavs, savukārt veselības problēmu dēļ izlasei palīdzēt nevarēs Valērijs Lomakins un Andrejs Baburovs. Izlases kandidātu lokā sākotnēji bija arī „Cēsu Alus” komandas spēlētājs Hermans Egleskalns, bet no dalības izlases treniņos viņš bija spiests atteikties, par prioritāti izvirzot vidusskolas absolvēšanu.

PČ kvalifikācijas 2. kārtas turnīra F grupas kalendārs, Roterdama:

30. maijs Nīderlande – Latvija
30. maijs Turcija – Igaunija
31. maijs Igaunija – Nīderlande
31. maijs Turcija – Latvija
1. jūnijs Igaunija – Latvija
1. jūnijs Nīderlande – Turcija

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV