Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rallijsprinta vadībā nostiprinās Vorobjovs

Liene Meklere, 05.05.2009. 15:38

Pēc 3. maijā notikušā Latvijas rallijsprinta trešā posma Kalnamuiža 2009 SEB līzinga rallija ekipāža Jānis Vorobjovs / Guntars Zicāns ir nostiprinājuši savu līderpozīciju 4WD+ klasē rallijsprinta kopvērtējumā.

Svētdien izcīnītā uzvara Jānim un Guntaram bija jau trešā uzvara rallijsprintā šosezon, un tikai automašīnas tehnisko problēmu dēļ ekipāža sacensībās neieguva absolūto uzvaru.

“Ātrumposmi bija jau leģendāri, daži no tiem – Kurzemes lielā rallija posmi,” par rallijsprintu Kalnamuiža 2009 stāsta Jānis Vorobjovs. “Pēc pieciem uzvarētiem ātrumposmiem turbīnas defekta dēļ diemžēl sestajā posmā mēs pazaudējām gandrīz 20 sekundes, tomēr nosargājot uzvaru 4WD+ klasē.”

4WD+ klases kopvērtējumā Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns šobrīd jau par 15 punktiem apsteidz tuvākos sekotājus – Rolandu Mēnesi/Māri Ziediņu. Jāatzīmē, ka pēc piektā ātrumposma SEB līzinga rallija ekipāža bija ātrāka arī par visām Open klases ekipāžām, bet pēc neveiksmīgā sestā ātrumposma Jāni un Guntaru par nepilnu sekundi apsteidza Matīss Mežaks/Arnis Ronis.

“Mēs esam sākuši nopietni gatavoties rallija vasaras sezonai, un mūsu mērķis ir nemainīgs – uzvara Latvijas rallija čempionātā, kā arī rallijsprinta čempionātā,” par gaidāmo sezonu saka Jānis Vorobjovs. SEB līzinga rallija ekipāža šovasar savus līdzjutējus priecēs ar dalību visos atlikušajos Latvijas rallija čempionāta posmos – Talsi 2009, Kurzeme 2009 un Latvija 2009, kā arī visos Latvijas čempionāta rallijsprintā posmos – Madona 2009, Jaunība 2009, Gulbis 2009 un Aizpute 2009.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV