Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Karatists Krists Kalniņš izcīna "sudrabu" prestižajā "Krokoyama kausā"

easyget.lv/Milons, 18.04.2007. 12:15 | komentāri (1)

Cīņu kluba "Milons" audzēknis, jelgavnieks Krists Kalniņš Vācijas pilsētā Koblenzā piedalijas 12. starptautiskajā karatē do turnīrā "Krokoyama kauss". Vienlaicīgi uz astoņiem tatami cīnijās 850 karatistu no 18 valstīm. Mūsu valsts parstāvis par vietu uz pjedestāla cīnījās junioru grupā svara līdz 70kg.
Karatists Krists Kalniņš izcīna "sudrabu" prestižajā "Krokoyama kausā"

Pirmās kārtas cīņā jelgavnieks ar 5:1 pārspēja karatistu no Vācijas. Otrajā cīņā "milonietis" ar 3:0 pieveica Šveices pārstāvi. Izcīnot uzvaru ar 2:0 pār sportistu no Beļgijas, Krists Kalniņš iekļuva sacensību pusfinālā, kur pretīm stājās Vācijas karate izlases karatistam, Eiropas vice čempionam Vladislavam Gumarovam. Sīva cīņā ar rezultatu 4:3 uzvaru izcīnija mūsu sportist un tādā veidā kvalificējās "Krokojama kausa" finālam pret Mihaelu Poradu no Vācijas. Finālā līdzīgā ciņā ar 2:4 uzvaru izcīnija Vācijas karatists. Jāpiemin ir fakts, ka Krista Kalniņa sudrabs ir Latvijas junioru augstakais sasniegums "Krokoyama kausa" pastavēšanas vēsturē.

Šīs nedēļas nogalē pēc starta Latvijas kausā mūsu valsts izlases parstāvji Krists un Kalvis Kalniņi dosies uz nedēļu ilgu treniņnometni Azerbaidžānā (Baku), kur kopā ar Kazahijas un Azerbaidžānas pieaugušo izlasēm, kā arī kopā ar pasaules junioru čempionu, senioru pasaules vice čempionu Adamu Kovāču aizvadīs pēdējo sagatavošanās fāzi Eiropas pieaugušo čempionātam, kas no 4. līdz 6.maijam notiks Bratislavā( Slovakija ). Kazhijas un Azerbaidžānas izlašu sastavos ir daudzi Āzijas, Eiropas un Pasaules čempioni. Tapēc mūsu karatistiem gatavošanās ar tāda kalibra partneriem būs neatsverama pieredze.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV