Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Karsums nepiedalīsies Latvijas izlases spēlē ar Kanādu

LETA, 07.05.2009. 16:41

Pasaules hokeja čempionāta ceturtdaļfināla spēlē ar Kanādu Latvijas valstsvienībai nevarēs palīdzēt uzbrucējs Mārtiņš Karsums, aģentūru LETA informēja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretāre Vita Ļebedeva.

Karsums joprojām nav pilnībā atguvies no iepriekšējā mačā ar Krieviju gūtās cirkšņa traumas un, neesot gatavam par 100 procentiem, šādā spēlē nav vērts piedalīties.

Kā pavēstīja Ļebedeva, pirmajā maiņā kopā ar Jāni Spruktu un Ģirtu Ankipānu laukumā dosies Lauris Dārziņš, bet trešajā maiņā ar Miķeli Rēdlihu un Armandu Bērziņu spēlēs Guntis Džeriņš.

Tāpat mačā nespēlēs uzbrucējs Roberts Jekimovs, bet aizsargs Oskars Bārtulis mačā būs ceturtās maiņas uzbrucējs kopā ar Aigaru Ciprusu un Alekseju Širokovu.

Šajā čempionātā Karsums sešās spēlēs guvis vienus vārtus un izpildījis trīs rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +4, kas ir viens no labākajiem komandā.

Latvijas izlases spēle ar Kanādu ceturtdien sāksies plkst.17.15 pēc Latvijas laika.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV