Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Triobet.com”: Pasaules čempionāta hokejā finālā atkal tiksies Krievijas un Kanādas valstsvienības

Elīna Dreimane, 08.05.2009. 12:20

Šodien Pasaules hokeja čempionātā gaidāmas pusfināla cīņas. Kā liecina „Triobet.com” ekspertu prognozes ar 75% iespējamību Krievijas un ASV cīņā visticamāk uzvarēs Krievija (likmes koeficents 1.26), savukārt Kanādas un Zviedrijas duelī ar 70% izredzēm triumfēs Kanāda (koeficents 1.32). Tas nozīmē, ka finālā atkal tiksies komandas, kas par čempiona tituliem cīnījās jau pagājušajā gadā. Tomēr šogad ekspertu prognozes liecina, ka nedaudz lielākas izredzes uzvarēt tomēr ir Kanādas valstsvienībai – 45% (koeficients 2.00), lai gan arī Krievijas izredzes ir pietiekami augstas 40% (koeficients 2.30).

Kanāda un Krievija čempionāta gaitā rādījušas līdzvērtīgu spēli

Krievijas izlase šajā čempionātā vēl nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu, kopumā atdodot pretiniekam tikai vienu punktu visa čempionāta laikā, jo sīvu pretestību izrādīja Zviedrijas izlase, kuru uzvarēt Krievijai izdevās tikai papildlaikā. Savukārt Kanādas izlasei vienīgos punktus atņēma kāda cita ziemeļvalsts - Somija - zaudējot tai pēcspēles „bullīšos".

„Triobet.com" pārstāvis Kaspars Melders: „Abas komandas viennozīmīgi ir līdzvērtīgas pretinieces, kuras pelnījušas cīnīties čempionāta finālā. Krievija vēl nav zaudējusi nevienu spēli, savukārt Kanāda vienu pēcspēles soda metienos. Ekspertu prognozes liecina, ka pirmo un vienīgo zaudējumu Krievijas izlase varētu piedzīvot finālspēlē. Kanādas izlase pagājušā gada čempionātā, kas notika viņu mājās, piekāpās Krievijai un palika otrā. Šogad viņi, visticamāk, ir gatavi revanšam."

Četrinieka vājākā komanda, visticamāk, ASV

Ja par zeltu cīnīsies Kanāda un Krievija, tad cīņa par bronzu notiks starp Zviedrijas un ASV valstsvienībām. Zviedrija arī pagājušajā gadā iekļuva pusfinālos, kur tai nācās piekāpties Kanādai, bet cīņā par bronzu piedzīvot pārliecinošu sagrāvi ar 0:4 pret Somijas izlasi. Somija arī bija tā, kas ārpus četrinieka atstāja ASV izlasi.

ASV un Zviedrija šogad jau vienu reizi čempionāta laikā ir tikušās un grupu priekšsacīkstēs nedaudz pārāka tomēr izrādījās Zviedrija. Neskatoties uz to, ka Zviedrijas izlasei čempionātā bijuši arī negaidīti zaudējums, „Triobet.com" ekspertu prognozes liecina, ka ASV izredzes uz uzvaru čempionātā ir vismazākās, tikai 6%, kas nozīmē, ka komanda tiek vērtēta kā četrinieka vājākais spēlētājs.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV