Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šovasar Latvijā notiks atklātais amatieru čempionāts mini futbolā „MĪTAVA OPEN 2009”

Džina Kārkliņa, 13.05.2009. 19:03

Grupa „Prāta Vētra” no 4. jūlija līdz 15. augustam visā Latvijā organizē atklāto amatieru čempionātu mini futbolā “MĪTAVA OPEN 2009”.  Čempionāts tiek rīkots ar mērķi veicināt sportisku brīvā laika pavadīšanu. Čempionāts notiks pirmo reizi un tajā piedalīties varēs jebkura atbilstoši reglamentam izveidota amatieru futbola komanda, kurai būs iespēja cīnīties par balvu fondu – 3 000 Ls (summa pēc nodokļu nomaksas). Pasākuma ideja nav radusies nejauši – arī grupa „Prāta Vētra” aizrautīgi spēlē futbolu un iespēju robežās piedalās amatieru sacensībās.
Šovasar Latvijā notiks atklātais amatieru čempionāts mini futbolā „MĪTAVA OPEN 2009”

Amatieru čempionātā "MĪTAVA OPEN 2009" pirmo reizi Latvijā nacionālā mērogā tiks noskaidrota spēcīgākā amatieru futbola komanda. Čempionāts notiks sešos posmos ar fināla sacensību par lielo balvu. Iecerēts, ka “MĪTAVA OPEN”  varētu kļūt par ikgadēju sporta pasākumu. Pasākums apmeklētājiem būs bez maksas, komandām noteikta dalības maksa (Ls 50).

Čempionātam plānoti seši posmi (Rīga, Kurzeme, Zemgale, Latgale, Vidzeme un Ziemeļaustrumlatvija), kā arī fināls. Katrā posmā piedalīties varēs ne vairāk kā 32 komandas, kuras tiks sadalītas pa grupām ar izlozes palīdzību.

Grupa „Prāta Vētra” šajā nedēļas nogalē piedalīsies Nordea Rīgas maratonā. „Prāta Vētra” ir pārliecināta, ka Nordea Rīgas maratona mini-maratons jeb mazākā 5km distance ir labs sākums, lai gatavotos  Mītava Open čempionātam.

Čempionāta organizatori cer, ka šajā sarežģītajā laikā “MĪTAVA OPEN” sniegs tā dalībniekiem un pasākuma apmeklētājiem pozitīvas emocijas un izspēlējamā naudas balva kļūs par līdz šim nebijušu stimulu tautas futbola kustības attīstībai visā Latvijā.

Pieteikšanās atklātajam amatieru čempionātam mini futbolā "MĪTAVA OPEN 2009" sāksies 20. maijā interneta mājas lapā www.MitavaOpen.lv.

Čempionāta fināla spēles būs iespējams noskatīties interneta portāla www.esports.lv mājas lapā.

Čempionātu „MĪTAVA OPEN 2009” organizē grupa  „Prāta Vētra” sadarbībā ar UNTITLED.

Čempionāta „MĪTAVA OPEN 2009” organizatori saka paldies atbalstītājiem Latviešu Radio, izdevniecībai Rīgas Viļņi, interneta portāliem esports.lv, tvnet.lv, orb.lv, fhm.lv, Bad Dog, Reval Hotel Elizabete.

"MĪTAVA OPEN" sacensību plāns:
4. JŪLIJS - KURZEMES POSMS
11. JŪLIJS - ZEMGALES POSMS
18. JŪLIJS - VIDZEMES POSMS
25. JŪLIJS - LATGALES POSMS
1. AUGUSTS - ZIEMEĻAUSTRUMLATVIJAS POSMS
8. AUGUSTS  - RĪGAS POSMS
15. AUGUSTS - FINĀLS
NB - iespējamas izmaiņas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV