Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Tiks atjaunota Latvijas sieviešu volejbola valstsvienība

Gundega Drēska, 13.05.2009. 21:08

Vakar, 12. maijā, Latvijas Volejbola federācijas valde akceptēja un atbalstīja Gundegas Drēskas ziņojumu par valstsvienības attīstības programmas izstrādes gaitu.

LVF Treneru komisijas izveidotā ekspertu grupu 3 cilvēku sastāvā – Ilmārs Pūliņš (MSĢ), Jānis Leitis (LU/Jelgava) un Latvijas volejbola federācijas valdes locekle Gundega Drēska (SVK”Rīga”) turpina darbu pie izlases attīstības programmas un tuvākajiem organizatoriskajiem uzdevumiem. Drīzumā programma tiks prezentēta LVF Treneru komisijai, lai varētu veikt nepieciešamos priekšdarbus un ar 2010. gadu atjaunot sieviešu izlases komandas praktisko darbību.

Vairāku pēdējo gadu laikā Latvijas sieviešu volejbola izlases komanda netika pieteikta Eiropas oficiālās sacensībās un atbalstīta, lai gan bija talantīgas spēlētājas un arī rezultāti.

Ceru, ka Nacionālās sieviešu volejbola komandas atjaunošana ienesīs jaunu dzīvību sieviešu volejbolā, radīs mērķi volejbolistēm, dos gandarījumu un prieku sporta un volejbola draugiem, nesīs Latvijas vārdu pasaulē.

 

 

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV