Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Dragreisa Čempionāta un DrinkMe Cup 2. Posmā gaidāms dragsters ar lidmašīnas dzinēju

Ilze Fridrihsone, 14.05.2009. 10:04

13. jūnijā Jēkabpils lidlaukā notiks pirmās šī gada Latvijas Dragreisa Čempionāta 402 metru sacensības, kurās piedalīsies ātrākās automašīnas un profesionālākie braucēji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Dragreisa Čempionāta un „DrinkMe Cup” 2. posma īpašais viesis – superauto īpašnieks no Lietuvas Aivars Štikelis, kurš pirmo reizi Latvijas publikai atrādīs dragsteru ar lidmašīnas dzinēju, kuram traucoties trasē, liesmas izšaujas pat piecus metrus aiz automašīnas.
Dragreisa Čempionāta un DrinkMe Cup 2. Posmā gaidāms dragsters ar lidmašīnas dzinēju

Pasākums notiks īsti sportiskā garā, un tajā par ieskaites punktiem cīnīsies paši ātrākie un veiksmīgākie Baltijas braucēji. Skatītāji aicināti ierasties jau no plkst. 14.00, bet finālbraucienu sākums – plkst. 16.00. Biļetes iespējams iegādāties visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās un DUS Statoil, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena 5 lati, bet pirmsskolas vecuma bērniem ieeja bez maksas. Uz pasākumu no Rīgas kursēs speciāli autobusi, kuri skatītājus aizvedīs tieši līdz lidlaukam, kā arī pēc pasākuma nogādās Rīgā.

Dalībnieku pieteikšanās sacensībām jau no 18. aprīļa žurnāla „Forsāža” interneta lapā www.forsaza.lv. Tur arī ir iespējams iepazīties ar visiem Latvijas Dragreisa Čempionāta un „DrinkMe Cup 2009” jaunumiem.

Pasākuma ģenerālsponsors – enerģijas dzēriens DrinkMe. Sacensības piedāvā WWW.FORSAZA.LV, Latvijas Mūzikas Kanāls un Divu Krastu Radio. Atbalstītāji: Narvesen, Eko Polise, TV24, Easyget.lv, Travelnews.lv, OHO.lv, Postfactum.lv, VIPI.lv, SEMS, Motopower.lv, BMWPower.lv, AutoDelfi.lv, vpzduRacing.lv, Getaway.lv, Motors24.lv, publika.lv, paleto.lv, dāvanuserviss.lv, Cinamon.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV