Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Čempionātam "Mītava Open" aktīvi piesakās komandas

Džina Kārkliņa, 26.05.2009. 13:55

Pirmajās dienās, kopš sākusies pieteikumu pieņemšana amatieru  čempionātam mini futbolā “Mītava Open”, saņemti vairāki desmiti  komandu pieteikumu. Pietiekšanās turpināsies līdz katrā no atlases posmiem būs pieteikušās 32 komandas. Katras čempionāta komandas pieteikums tiek pārbaudīts un pēc apstiprinājuma un dalības naudas  saņemšanas komanda tiek iekļauta izvēlētā atlases posma spēlētāju  sarakstā, kas apskatāms interneta vietnē www.MitavaOpen.lv sadaļā \"grafiks & komandas\".
Čempionātam "Mītava Open" aktīvi piesakās komandas

Šobrīd jau publiskotas piecu pirmo atlases posmu norises pilsētas -  4. jūlijā Kurzemes posms notiks Kuldīgas pilsētas stadionā, 11.  jūlijā Zemgales posms notiks Tukumā, 18. jūlijā Vidzemes  posms – Valmierā Pārgaujas ģimnāzijas stadionā, 25. jūlijā Latgales posms – Līvānos pilsētas stadionā un 1. augustā Ziemeļaustrumlatvijas posms norisināsies Gulbenē pilsētas sporta centra stadionā. Čempionāta  organizatori saka īpašu paldies pilsētu domēm par atsaucību un  viesmīlīgo čempionāta uzņemšanu savās pilsētās.

Jau ziņots, ka pirmais atklātais amatieru čempionāts mini futbolā „Mītava Open 2009” notiks no 4. jūlija līdz 15. augustam. Čempionāta kopējais balvu fonds ir 3000 LVL (pēc nodokļu nomaksas), par kuru fināla sacensībās, kas norisināsies 15. augustā Rīgā, cīnīsies četras labākās komandas no katra atlases posma.

Čempionātu organizē grupa “Prāta Vētra” sadarbībā ar SIA UNTITLED.

Čempionātu atbalsta Latviešu Radio, Kas Jauns, Neatkarīgā Rīta Avīze, laikraksts Telegraf, interneta portāli esports.lv, tvnet.lv, orb.lv, fhm.lv, Bad Dog, Reval Hotel Elizabete.

Atklātā amatieru čempionāta mini futbolā „Mītava Open 2009” norises plāns:
4. jūlijs - Kurzemes posms
Kuldīga, Kuldīgas pilsētas stadions

11. jūlijs - Zemgales posms
Tukums, stadions tiek precizēts

18. jūlijs - Vidzemes posms
Valmiera, Pārgaujas ģimnāzijas stadions

25. jūlijs - Latgales posms
Līvāni, Līvānu pilsētas stadions

1. augusts - Ziemeļaustrumlatvijas posms
Gulbene, Pilsētas sporta centra stadions

8. augusts - Rīgas posms
Rīga, stadions tiek precizēts

15. augusts - Fināls
pilsēta tiek precizēta

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV