Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Artūrs Irbe kā hokeja eksperts

easyget.lv/TV3, 19.04.2007. 13:00

Šogad Pasaules hokeja čempionāta eksperts TV3 studijā būs bijušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs, kurš ne reizi vien ir nesis uzvaru Latvijas komandai, – Artūrs Irbe! Kopā ar A.Irbi studijā spēles komentēs arī sporta eksperts Armands Puče. Cerams, ka A.Irbes atrašanās tik tuvu hokeja spēlēm, palīdzēs Latvijas izlasei cīņā ar pretiniekiem.
Artūrs Irbe kā hokeja eksperts

“Piekritu kļūt par TV3 studijas ekspertu, jo pašlaik ir izveidojusies lielāka distance no laukuma, lai gan nekur jau no šīs sfēras nepazudīšu. Nebūtu bijis pareizi, ja būtu komentējis spēļu norisi, kamēr savās domās vairāk būtu bijis laukumā, nekā tribīnēs. Manuprāt, interesanti šī lielā hokeja buma laikā būs tas, ka uz spēļu norisēm varēšu paskatīties nedaudz no citas puses, kā to redz skatītāji. Kā arī man pašam būs interesanti iejusties šajā jaunajā lomā.”, tā A.Irbe pirms pasaules hokeja čempionāta, kura ietvaros viņš būs TV3 studijas eksperts.

Pirms Pasaules hokeja čempionāta pozitīvi noskaņots ir TV3 Sporta Producents Toms Circenis,: “Artūrs Irbe līdz šim bijis Latvijas hokeja izlases stūrakmens un tas ir liels notikums un gods, ka bijušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs piekritis būt TV3 studijas eksperts. Lai arī A.Irbe beidzis aktīvas sportista gaitas, tomēr viņa viedoklis par Latvijas izlases un pasaules komandu hokeju joprojām ir vērtīgs un interesants. Nereti tas atšķiras no viedokļa, kas pastāv sabiedrībā, un tādēļ ir jo interesantāk tajā ieklausīties. Manuprāt, skatītāji būs ieguvēji, jo spēles komentēs tik pieredzējis sportists, ko viņš darīs kopā ar studijas vadītāju Armandu Puči.”

Ikvienam TV3 skatītājam būs iespēja sekot nozīmīgākajām pasaules čempionāta hokejā spēlēm – Latvijas izlases panākumiem, kā arī čempionāta pusfināla un fināla spēlēm. 3+ skatītāji varēs sekot līdzi svarīgākajam Krievijas spēlēm un, protams, čempionāta pusfināla un fināla mačiem. Un daudzas nozīmīgas čempionāta spēles varēs vērot arī jaunajā kanālā TV6! Sekojiet jaunākajai informācijai TV3, 3+ un TV6!

Pasaules čempionāts hokejā TV ekrānos jau no 27.aprīļa!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV