Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Meklēs optimālo modeli Latvijas čempionāta 2009./2010. gada sezonai

Vita Ļebedeva, 04.06.2009. 15:16

Ceturtdienas, 4. jūnija virslīgas un I līgas direktorāta sanāksmē klubu pārstāvji apsprieda Latvijas 2010. gada čempionāta aprises. LHF prezidents Kirovs Lipmans un čempionāta organizatori kopā ar klubu pārstāvjiem diskutēja par jautājumu, kā organizēt jaunās sezonas Latvijas čempionātus, lai augtu hokejistu meistarības līmenis, palielinātos skatītāju interese par pašmāju čempionātiem un vairāk valsts reģionu komandas iesaistītos kādā no līgām. Tika apspriests reglamenta projekts, diskutēts par iespējamo federācijas atbalstu čempionātos.

LHF prezidents Kirovs Lipmans uzsvēra: „Latvijas čempionātam ir jānotiek visaugstākajā līmenī arī grūtajos laikos. Bez spēcīgām nacionālām meistarsacīkstēm Latvija nevarēs palikt pasaules čempionāta elitē. Meklēsim, mēģināsim rast optimālāko modeli Latvijas čempionāta sarīkošanai 2009./2010. gada sezonā.”

Klubiem līdz 1. jūlijam jāiesniedz iepriekšējie komandu pieteikumi, lai LHF varētu sākt plānot sezonas kalendāru un risināt finansiālās palīdzības iespējas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV