Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Notiks cīņu šovs „Fight club Kamikaze vol.3

Jānis Eisaks, 09.06.2009. 17:35 | komentāri (1)

13. jūnijā plkst. 20.00 viesnīcā „Reval hotel Latvija” (Rīga) notiks cīņu šovs „Fight club Kamikaze vol.3” . Tajā uz ringa kāps desmit cīkstoņu pāri, kuri cīnīsies par organizācijas „WFCA Baltija” reitinga punktiem pēc K-1, MMA (mixed martial arts) un boksa noteikumiem.
Notiks cīņu šovs „Fight club Kamikaze vol.3

Cīņu šovā „Fight club KAMIKAZE” notiks Lietuvas kausa boksā ieguvēja (amatieriem) un MMA cīkstoņa Vadima Gridjajeva (Lietuva) debija profesionālajā boksā. Viņa pretinieks būs izcilais Latvijas MMA cīkstonis Pāvels Dolgovs, kurš pēc aiziešanas no beznoteikumu cīņām tagad pievērsies boksam.

Gridjaevs pēdējo reizi cīnījās tieši uz viesnīcas „Reval hotel Latvija” ringa cīņu šovā „Cage fight WFCA”, kad tas jau pirmajā raundā piekāpās vienam no Latvijas labākajiem spēka vīriem - Raivim Vidzim.

Vakara pēdējās un nopietnākās cīņas būs ar Latvijas uzlecošo K-1 zvaigžņu, liepājnieku Kristapa Zīles un Roberta Matuļa piedalīšanos.

Kristapa Zīles pretinieks (Latvijas čempions kikboksā, Lietuvas čempions Mui-thai, Eiropas bronzas medaļas ieguvēs Mui-thai) būs Lietuvas pārstāvis Pavlo Nečiporenko. Sportisti cīnīsies svara kategorijā līdz 96 kg. Cīņas formula: trīs raundi pa trim minūtēm.

Savukārt astoņpadsmit gadīgais Roberts Matulis (Eiropas čempions Mui-thai), kurš arī pārstāv svara kategoriju līdz 96 kg spēkosies ar pieredzējušo Lietuvas kikboksa čempionu Alekseju Stankēviču.

Cīņu pāri:

Bokss:
Iļja Zilinskijs vs. Jevgēņijs Skukins
Pāvels Dolgovs vs. Vadims Gridjaevs (Lietuva)

MMA:
Jurijs Bricis vs. Sergejs Drobjs (Lietuva)

K-1:
Valērijs Mikalauskas vs. Romas Daugulis (Lietuva)
Viktors Gricus vs. Artjoms Spundziņš
Rolands Mikalauskas vs. Dmitrijs Kaļmus
Romāns Skiba vs. Mareks Kovaļevskis
Daniels Fedorovskis vs. Tadas Miceiko (Lietuva)
Roberts Matulis vs. Aleksejs Stankēvičs (Lietuva)
Kristaps Zīle vs. Pavlo Nečiporenko

„Fight club Kamikaze” afterpārtija, kurā līdzjutēji varēs satikties ar saviem favorītiem notiks klubā „GODVIL” (Brīvības gatve 214 b)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV