Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Andris Biedriņš NBA regulārajā sezonā trešais sekmīgākais divpunktu metienu izpildītājs

LETA, 19.04.2007. 18:00

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulāro sezonu Goldensteitas "Warriors" kluba pārstāvis Andris Biedriņš noslēdzis kā trešais sekmīgākais divpunktu metienu izpildītājs.
Biedriņš pirmo reizi savā karjerā laukumā devās visās 82 regulārās sezonas spēlēs, un viņš arī bija vienīgais no "Warriors" basketbolistiem, kurš to paveica. 63 no mačiem Biedriņš sāka komandas pamatsastāvā. Vairāk mačus sākumsastāvā regulārajā sezonā sāka tikai Els Haringtons un Stefens Džeksons, tomēr viņi abi sezonas pirmo pusi aizvadīja Indiānas "Pacers" vienībā. 62 mačus sākumsastāvā iesāka "Warriors" līderis Monta Eliss, tomēr viņš traumas dēļ aizvadīja tikai 63 spēles.

Biedriņš laukumā vidēji spēlē aizvadīja 29 minūtes, kuru laikā guva 9,5 punktus. Latviešu centra basketbolists bija veiksmīgākais cīnītājs par atlēkušajām bumbām vienībā un 11 labākais līgā - ik mačā Biedriņš savāca 9,3 atlēkušās bumbas.

Andris Biedriņš regulārajā sezonā realizēja 59,9% divpunktu metienu, kas bija trešais augstākais rādītājs visā līgā. Latvieti apsteidza tikai Ņūdžersijas "Nets" pārstāvis Mikijs Mūrs un Dvaits Hovards no Orlando "Magic".

Latvietis realizēja 52,1% soda metienu un ar vidēji spēlē 1,66 bloķētiem metieniem bija 15.veiksmīgākais līgā. Biedriņš vidēji spēlē nopelnīja arī 3,70 personīgās piezīmes un pieļāva 1,45 kļūdas.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV