Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Futbola čempionāta "Mītava Open 2009" fināls notiks Skonto stadionā

Džina Kārkliņa, 26.06.2009. 10:31

Atklātā amatieru čempionāta mini futbolā "MĪTAVA OPEN 2009" fināls notiks 15. augustā Skonto futbola stadionā. Finālā piedalīsies 24 komandas - katra posma pirmo četru vietu ieguvēji. Ieplānots, ka fināla sacensībām grupa "Prāta Vētra" gatavo īpašu pārsteigumu, fināla spēles tiks demonstrētas tiešraidē interneta vietnē www.e-sports.lv

Guntars Indriksons, SKONTO stadiona vadītājs saka: "Skonto futbola stadions jau kopš tā rekonstrukcijas 2000. gadā ir mājas stadions gan FC Skonto, gan Latvijas valsts vienībai futbolā, kura tieši šeit ir ieguvusi vēsturisko iespēju nokļūt 2004. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā. Šogad pirmo reizi notiekošais atklātais amatieru čempionāts mini futbolā MĪTAVA OPEN ir pasākums, ko gaidam ar nepacietību, jo, mūsuprāt, ideja par tautas futbola kustības veicināšanu ir apsveicama. Novēlu visām čempionāta finālturnīra dalībniekiem, kas izcīnīs godu spēlēt mūsu stadionā, uz kura sevi ir pierādījuši tādi lieliski spēlētāji kā Marians Pahars, Māris Verpakovskis, Aleksandrs Kolinko u.c., sportisku veiksmi un cīņas sparu!"

Čempionāta organizatoru - grupas "Prāta Vētra" dalībnieks Jānis Jubalts atzīst: "Tāpat kā amatieru teātra aktierim būtu liels gods spēlēt uz Dailes teātra skatuves, tā arī, tā arī mēs - futbola amatieri - būsim pagodināti kāpt uz Skonto stadiona zālāja, kur spēlējuši lielie futbola grandi."

Nacionālā Sports portāla eSports.lv reklāmas daļas vadītājs Mārcis Apškrūms par plānoto tiešraidi saka:

"eSports.lv jau otro gadu piedāvā dažādu sporta spēļu tiešraides internetā. Esam rādījuši gan futbolu, basketbolu, gan mazāk populārus sporta veidus, kā kērlingu un golfu, kuru tiešraide lielākajos TV kanālos izmaksu dēļ būtu praktiski neiespējama. Tiešraide eSports.lv ir lielisks veids, kā ar salīdzinoši daudz mazākiem finansiāliem ieguldījumiem parādīt savu sporta veidu vai pasākumu plašākām tautas masām un ar Mītavas kausa izcīņas finālspēļu tiešraidi portālā gribam nodrošināt vienkāršu lietu: pasākumu, kuru organizē tautā mīlēti mūziķi, jāredz arī pašai tautai."

Jau ziņots, ka grupa "Prāta Vētra" no šā gada 4. jūlija līdz 15. augustam visā Latvijā organizē atklāto amatieru čempionātu mini futbolā “MĪTAVA OPEN 2009". Čempionāts tiek rīkots ar mērķi veicināt sportisku brīvā laika pavadīšanu. Čempionāts notiks pirmo reizi un tajā piedalīties varēs jebkura atbilstoši reglamentam izveidota amatieru futbola komanda, kurai būs iespēja cīnīties par balvu fondu – 3 000 Ls (summa pēc nodokļu nomaksas).

Komandu pieteikšanās turpinās čempionāta interneta vietnē - www.MitavaOpen.lv

Čempionātam plānoti seši reģionālie atlases posmi: 4. jūlijā - Kurzemes posms (Kuldiga, Kuldīgas pilsētas stadions), 11. jūlijā - Zemgales posms (Tukums, Tukuma stadions Pauzera pļavā), 18. jūlijā - Vidzemes posms (Valmiera, Pārgaujas ģimnāzijas stadions), 25. jūlijā - Latgales posms (Līvāni, Līvānu pilsētas stadions), 1. augustā - Ziemeļaustrumlatvijas posms (Gulbene, Pilsētas sporta centra stadions), 8. augustā - Rīgas posms (Rīga, Energoautomātikas stadions)

Čempionāta MĪTAVA OPEN 2009 norisi atbalsta: sporta apģērbu un aksesuāru izplatītājs Sporta punkts, iepirkšanās centrs Olympia, Skonto stadions.

Informatīvie atbalstītāji: Latviešu Radio, Kas Jauns, Neatkarīgā Rīta Avīze, Telegraf, eSports.lv, tvnet.lv, orb.lv, fhm.lv, Bad Dog.

Čempionātu organizē grupa PRĀTA VĒTRA sadarbībā ar SIA UNTITLED.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV