Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

FK “Rīga” noliek pie vietas arī “Liepājas Metalurgs” komandu

Gatis Kreceris, 20.04.2007. 09:00 | komentāri (3)

"LMT Virslīgas" 3. kārtas spēlē par kārtējo sensāciju parūpējās FK „Rīga” futbolisti, kuri ar 3:0 apspēlēja Latvijas vicečempionus „Liepājas Metalurgu”. Pagājušās sezonas pastarīši ar trijās spēlēs izcīnītām trijām uzvarām atrodas turnīra tabulas galvgalī.
FK “Rīga” noliek pie vietas arī “Liepājas Metalurgs” komandu

Galerijas:

Mača sākumā neliels teritoriāls pārsvars piederēja viesiem, taču neko bīstamu liepājniekiem izveidot neizdevās. Pēc nospēlētām vairāk kā 10 minūtēm aktīvāk sāka uzbrukt FK "Rīga", likumsakarīgi, ka spēles 16 minūtē rezultāts kļuva 1:0 mājinieku labā. Dmitrijs Skobļakovs sita precīzi vārtu devītniekā, Viktoram Spolem nebija nekādu izredžu. Arī puslaika turpinājumā aktīvāk uzbruka mājinieki, kuriem pavērās pāris labas izdevības rezultātu dubultot, taču tās palika neizmantotas. Pirmais puslaiks tā arī noslēdzās ar 1:0, vadībā bija FK "Rīga" futbolisti.

Jau pašā otrā puslaika sākumā FK "Rīga" savu pārsvaru dubultoja ar 11 m soda sitienu. Nikolajevs izgāja 1:1 ar vārtsargu, kurš netīši pārkāpa noteikumus, kā rezultātā tika nozīmēta „pendele”, kuru pats „vainenieks” veiksmīgi realizēja. Pēc šā vārtu guvuma liepājnieki metās atspēlēties, taču neko bīstamu pie Pavlova vārtiem tiem izveidot neizdevās. Spēles 62. minūtē līksmot varēja FK "Rīga" fani, rezultāts pēc Nikolajeva sitiena ar galvu kļuva 3:0. Šādu iznākumu diez vai prognozēja pats karstākais FK "Rīga" fans. Spēles otrajā pusē mājinieki sāka spēlēt vairāk no aizsardzības, jo steigties vairs nebija kur. Liepājnieki centās gūt goda vārtus, taču šoreiz neizdevās un galarezultātā rīdzinieki varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 3:0.

Pēc šās uzvaras FK "Rīga" atrodas turnīra tabulas galvgalī, savukārt „Liepājas metalurgs” ar trijās spēlēs izcīnītām 2 uzvarām atrodas trešajā vietā.

FK „Rīga” - SK „Liepājas metalurgs” 3:0

Rīga: Pavlovs, Korabļovs, Zakreševskis, Mihadjuks, Papičkis, Žigajevs (Koļesņikovs 74.), Rinkus (Naļivaiko 58.), Jakovenko, Skobļakovs, Karaļus (Vološs), Nikolajevs.

LM: Spole, Kļava, Ferreira, Ivanovs (Toress 66.), Surņins, Kalonas, Soloņicins, Tamošauskas, Krugļaks (Petkovičs 46.), Karlsons, Kecs (Jemeļins 46.).

Vārti: Skobļakovs 16., Nikolajevs 47. (11m), 62.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV