Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Salacgrīvā notiks Latvijas Zēnu futbola festivāls A grupā

Viktors Sopirins, 03.07.2009. 15:45

Salacgrīvā laika posmā no 7.līdz 9.jūlijam notiks Latvijas Jaunatnes futbola festivāls. Spēles notiks starp A grupas sešu klubu jauniešu komandām (U-9, U-10, U-11, U-12 vecuma grupā), kopumā sacensībām pieteikti 324 futbolisti. Turnīrs tiek tradicionāli rīkots jau 4. gadu pēc kārtas.
Salacgrīvā notiks Latvijas Zēnu futbola festivāls A grupā

Festivālu organizē Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā Latvijas jaunatnes futbola līgu (LJFL) ar mērķi noskaidrot Latvijas jaunatnes izlašu tuvāko rezervju meistarības līmeni, veicināt klubu patriotismu un draudzību starp klubiem un jaunajiem futbolistiem.

Latvijas Zēnu futbola festivālā A grupas turnīrā Salacgrīvā šogad piedalīsies sekojošu klubu komandas: "SK Liepājas metalurgs", "JFC Skonto Rīga", "Šitika Futbola Skola", "Daugavpils BJSS", "Valmieras Futbola klubs" un "Smiltenes BJSS". Spēles notiks trijos laukumos.

Festivāla spēļu kalendārs un reglaments pieejams LJFL mājaslapā:
http://www.ljfl.lv/lv/festivals/

"Zīmīgi, ka katras komandas spēles rezultāts iet kopējā kluba ieskaitē, tādējādi tiek uzsverta katras komandas nozīmība kopējā kluba rezultāta sasniegšanā. Šāds izspēles formāts ir ieguvis lielu atsaucību Latvijas klubu vidū, kuri aktīvi gatavojas šim turnīram,” atzīst LJFL prezidents un festivāla direktors Dainis Gudermanis.

Iepriekš festivālā A grupā pa divām reizēm uzvarēja „SK Liepājas metalurgs” un „JFC Skonto” jaunie futbolisti, savukārt cīņa par trešo vietu iepriekš notikusi starp „Šitika futbola skolu” un „Daugavpils BJSS” futbolistiem.

Sacensību reglaments paredz, ka A grupas sestās vietas ieguvējs nākamgad spēlēs B grupā, bet B grupas uzvarētājs iekļūs A grupā.

Šogad Latvijas Zēnu futbola festivāla B grupas sacensības augusta sākumā notiks turpat Salacgrīvā, kur arī piedalīsies seši klubi. Jāatzīmē, ka šādi jauniešu turnīri kalpo par skati arī mūsu jaunajiem futbola tiesnešiem.

Kā ierasts, festivāla ietvaros pēc galvenā turnīra mačiem vakarā paredzēti arī dažādi konkursi un atrakcijas dalībniekiem - soda sitienu turnīrs un atsevišķs turnīrs, kurā piedalīsies komandas, sastādītas no vecākiem, trenieriem un vietējiem Salacgrīvas futbolistiem. Festivāla ietvaros tiks izspēlēta arī tradicionālā loterija "Visas lozes pilnas" ar dažādām pārsteigumu balvām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV