Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Zemnieki uzveic Raini. Noslēdzies čempionāta MĪTAVA OPEN 2009 pirmais – Kurzemes kauss

Džina Kārkliņa, 06.07.2009. 15:01

Šo sestdien veiksmīgi tika aizvadītas atklātā amatieru čempionāta mini futbolā MĪTAVA OPEN 2009 pirmās spēles Kurzemes posmā Kuldīgā. Sacensībās piedalījās 30 amatieru komandas, spēles vēroja gan pasākuma organizatori - grupa "Prāta Vētra" , gan līdzjutēji. Neskatoties uz visdažādākajiem laika apstākļiem Kuldīgas A.Grundmaņa stadionā visu laiku kūsāja sportisks gars un čempionāta pirmais posms jāuzskata par izdevušos.
Zemnieki uzveic Raini. Noslēdzies čempionāta MĪTAVA OPEN 2009 pirmais – Kurzemes kauss

Kurzemes posma spēlēs sīvā konkurencē tika noskaidrotas četras labākās amatieru komandas, kuras piedalīsies fināla posmā Rīgā, Skonto stadionā 15. augustā un cīnīsies par balvu fondu. Fināla spēles tiks translētas tiešraidē interneta portālā www.eSports.lv

MĪTAVA OPEN 2009 Kurzemes posma uzvarētāji ir :

1. vieta – ZEMNIEKI (Liepāja)
2. vieta – RAINIS (Bauska)
3. vieta – KULDĪGAS SPORTA AĢENTŪRA (Kuldīga)
4. vieta – TURLAVA (Kuldīgas rajons)

Grupas PRĀTA VĒTRA dalībnieks Māris Mihelsons par Kurzemes posmu saka: „Pirmais posms ir noslēdzies. Mazliet jau bailes bija- sanāks/nesanāks, līs/nelīs, patiks/nepatiks... Manuprāt – vēl labāk visam notikt būtu grūti! Bija sportisks gars, neliels lietus gāziens un fināla cienīga spēle. Futbola amatieri Latvijā nesnauž! Tie malu malās sev vien zināmos futbola laukumos nogaida īsto brīdi un izšauj pārdomātu, bet azartisku bumbas spēli. Azarts ir tas, kas valda pār amatieri un viņa futbolu! Mēs ar nepacietību gaidām turpmākos posmus.”

Organizatori saka lielu paldies visiem atbalstītājiem, jo īpaši - Kuldīgas pilsētas domei un A.Grundmaņa Kuldīgas pilsētas stadionam par lielisku sadarbību Kurzemes posma organizācijā.

Nākamās MĪTAVA OPEN 2009 spēles notiks sestdien, 11. jūlijā Zemgales posmā - Tukumā, Pauzera pļavā. Posma spēļu kārtības izloze notiks ceturtdien, 9. jūlijā un secība tiks publicēta čempionāta mājas lapā www.MitavaOpen.lv, kā arī paziņota Latviešu Radio raidījumā „Kas jauns” ceturtdien plkst. 15:00.

Čempionātu MĪTAVA OPEN 2009 organizē grupa PRĀTA VĒTRA sadarbībā ar SIA UNTITLED. Spēļu norisi atbalsta: sporta apģērbu un aksesuāru izplatītājs Sporta punkts, iepirkšanās centrs Olympia, Skonto stadions.

Informatīvie atbalstītāji: Latviešu Radio, Kas Jauns, Neatkarīgā Rīta Avīze, Telegraf, eSports.lv, tvnet.lv, orb.lv, fhm.lv, Bad Dog.

Foto: Džina Kārkliņa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV