Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pludmales volejbola akadēmija 2009 turpina uzņemt jaunus dalībniekus

Līva Eihmane, 07.07.2009. 13:59

Vasaras brīvdienās ikvienam tiek piedāvāta iespēja piedalīties Pludmales volejbola akadēmijā Jūrmalas centrālajā pludmales volejbola stadionā – Orizzonte beach. Šobrīd pirmie dalībnieki jau ir pavadījuši pirmo treniņu nedēļu pie profesionāliem treneriem, un plāno turpināt dalību akadēmijā visu vasaru.
Pludmales volejbola akadēmija 2009 turpina uzņemt jaunus dalībniekus

Dalībniekiem tiek piedāvāta unikāla iespēja trenēties pie dažādiem profesionāliem treneriem (Andris Krūmiņš, Andromeda Bērziņa, Aldis Jaundžeikars, Zanda Bautre, Aigars Birzulis, Mārtiņš Pļaviņš u.c.), tādējādi iegūstot vairāk padomus un prasmes pludmales volejbolā. Treneri pēc katras apmācības raksta treniņu dienasgrāmatu, kas uzlabo treniņu kvalitāti, ļaujot nākamajam trenerim turpināt apmācību programmu.

Visi dalībnieki, atbilstoši savām prasmēm un spējām, tiek dalīti trīs grupās – iesācēji, amatieri un profi. Dalības maksa piecu dienu apmācības kursam vakara grupā (treniņš 3 stundas) ir LVL 100, dienas grupā (treniņš 1stunda 30 minūtes) 40LVL, bērnu un jauniešu grupā (treniņš 1stunda 30 minūtes) 30LVL. Dalības maksa visiem interesentiem par 1 treniņu ir 10 LVL.

Pieteikums un kontaktinformācija, norādot vārdu, uzvārdu, sagatavotības līmeni, mob. tālr. nr., e-pastu, jāsūta uz e-pastu liva@asappromo.lv

Plašāku informāciju par akadēmiju iespējams iegūt mājas lapā http://www.beachvolley.lv/?inc=19

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV