Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Rīgas "Dinamo" papildina sastāvu ar amerikāņu aizsargu Svītu

LETA, 13.07.2009. 13:03 | komentāri (1)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo" pievienojies amerikāņu aizsargs Lī Svīts, vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.

23 gadus vecais Svīts iepriekšējo sezonu aizvadīja Austrijas klubā Zalcburgas "Red Bull", kur spēlēja arī latvietis Oskars Cibuļskis. Svīts ir 1,75 metrus garš un 87 kilogramus smags.

Savas karjeras laikā Svīts četras sezonas spēlējis Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) studentu čempionātā. Tāpat viņš 11 spēles aizvadījis Amerikas hokeja līgā (AHL), vienu sezonu spēlējis Somijas spēcīgākās līgas klubā Turku TPS (56 spēlēs 15 vārti un 18 rezultatīvas piespēles).

Savukārt Austrijas čempionātā regulārajā sezonā Svīts 64 spēlēs guva 12 vārtus un izdarīja 30 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja lietderības koeficentu plus pieci un 113 soda minūtes.

Pagājušajā nedēļā "Dinamo" komandai pievienojās kanādiešu centra uzbrucējs Maiks Igaldens un viens no visu laiku labākajiem Latvijas hokejistiem Sandis Ozoliņš. Tāpat klubs "Dinamo" ir nonācis ļoti tuvu līguma noslēgšanai arī ar Latvijas valstsvienības uzbrucēju Jāni Spruktu.

Paredzams, ka Rīgas "Dinamo" komandai pievienosies vēl vismaz divi leģionāri. Laikraksts "Diena" jau sestdien prognozēja Svīta pievienošanos komandai, kā pārējos iespējamos leģionārus nosaucot Mārtinu Kariju un arī komandas pagājušās sezonas vārtsargu Martinu Pruseku.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV