Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīt Latvijā ieradīsies Rīgas "Dinamo" trešais leģionārs Martins Karija

LETA, 15.07.2009. 17:25

Ceturtdien Rīgā ieradīsies trešais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" nākamās sezonas leģionārs Martins Karija, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Turklāt līgums starp abām pusēm jau esot parakstīts.

Karija, kurš spēlē centra uzbrucēja pozīcijā, pagājušajā sezonā pārstāvēja Šveices klubu "Langnau", kurā aizvadīja 50 spēles, gūstot 15 vārtus un izpildot 43 rezultatīvas piespēles. Hokejists nav spēlējis Nacionālajā hokeja līgā (NHL), bet divas pilnas sezonas aizvadījis Amerikas hokeja līgā (AHL).

Jaunā leģionāra pievienošanos komandai apstiprina arī Rīgas "Dinamo" komandas vadība.

Hokejists pārbaudes turnīros ir spēlējis arī Kanādas izlases sastāvā (tajā skaitā arī pret Latvijas izlasi), taču oficiālos čempionātos līdz šim savu valsti nav pārstāvējis.

Martina Karijas vecākie brāļi Pols un Stīvs arī ir hokejisti.

Karija kļuvis par trešo leģionāru, ar kuru "Dinamo" komanda parakstījusi līgumu. Par pirmo kļuva cits kanādiešu centra uzbrucējs Maiks Igaldens, kurš Latvijā plāno ierasties ceturtdien, bet pēc viņa sekoja amerikāņu aizsargs Lī Svīts, kurš Rīgā ielidoja trešdien.

Tāpat Rīgas "Dinamo" otrdien parakstīja līgumu ar leģendāro latviešu aizsargu Sandi Ozoliņu, komanda ir tuvu līguma noslēgšanai arī ar latviešu uzbrucēju Jāni Spruktu.

Iespējams, ka "Dinamo" komandai pievienosies arī komandas pagājušās sezonas vārtsargs Martins Pruseks.

Gatavoties jaunajai sezonai Rīgas "Dinamo" oficiāli uzsāks 23.jūlijā, un komandas vadība sola, ka līdz tam laikam vienība būs nokomplektēta.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV