Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Notiks LOK kausa izcīņa pludmales volejbolā „King of the beach“

LPVL, 29.07.2009. 22:54

2. augustā Jūrmalā, Dubultu pludmalē, “Orizzonte beach” stadionā, „Latvijas Pludmales volejbola līga“ sadarbībā ar „Latvijas Olimpisko komiteju“ pirmo reizi organizē īpašu šova turnīru „King of the beach“, ar Latvijas titulētāko pludmales volejbolistu piedalīšanos.

Spēlētāji tiek sadalīti divās grupās pa četri, kur ar katru no pāriniekiem izspēlē pa vienam setam. Kopā trīs setus, katru līdz 21 punktam.

Organizatori atklāj spēlētāju sadalījumu pa grupām:

“A grupa”        
Aleksandrs Samoilovs
Austris Štāls
Andris Krūmiņš
Toms Šmēdiņš    

“B grupa”
Mārtiņš Pļaviņš
Ruslans Sarokins
Jānis Grīnbergs
Ingars Ivanovs

Pēc izspēles tiek noteiktas spēlētāju ieņemtās vietas grupās. Vispirms pēc vinnēto setu skaita, tad pēc vinnēto/zaudēto punktu attiecības.

Grupu divu pirmo vietu ieguvēji ar katru no pāriniekiem izspēlē pa vienam setam, kur atkal tiek noteikts vietu sadalījums.

Fināla četrinieka pirmās un otrās vietas ieguvēji izvēlas pārinieku no savām grupām un tiek izspēlēta pilna fināla spēle. „Pludmales Karaļa“ titulu izcīna tas spēlētājs, kurš pārī ar savu izvēlēto partneri ir uzvarējis fināla spēli.

Balvu fonds: 500 Ls

1.vieta - 150 Ls
2.vieta - 130 Ls
3.vieta - 90 Ls    
4.vieta - 50 Ls    
5.-8.vieta - 20 Ls

Pasākumu vadīs Fit FM balss Patriks Grīva, starp spēlēm dejos karsējmeitenes, būs īpaši konkursi skatītājiem kā arī pludmales mūzika ar DJ Eugene.

Visa info: www.beachvolley.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV