Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

BKK sportiste atgriežas no Kobe Osaka International pasaules kausa un nometnes

Maksims Ivančikovs, 31.07.2009. 09:30

Aizvadot vairākas treniņu nometnes un veiksmīgi nostartējot Jauniešu Eiropas kausā, kas notika Bratislavā 20-21 jūnijā, kur Baltijas karatē kluba sportisti 60 klubu un 18 valstu konkurencē spēja ieņemt 5, vietu kopvērtējumā, pēc medaļu skaita,BKK treneris Maksims Ivančikovs kopā ar kluba sportisi -katisti Patrīciju Mierkalni jau ceturto gadu pēc kārtas devās uz Kobe Osaka International Vasaras nometni un Pasaules kausu, kurš šogad no 19 līdz 25 jūlijam notika Malaizijā, Saravak salā, Kuching pilsēta.
BKK sportiste atgriežas no Kobe Osaka International pasaules kausa un nometnes

KOI organizācija ir viena no lielākajām un ekskluzīvākajām karatē organizācijām pasaulē, jo tās  prezidents ir Pasaules karatē federācija ( WKF) galvenais tiesnesis Tomy Morris (Skotija), kas ir arī WKF pašreizējo noteikumu izveidotājs , kā arī daudzi citi  no WKF tiesnešu elites - Jaap Smal (Holande) un citi.

Maksima un Patrīcijas galvenais uzdevums Pasaules kausā un nometnē bija ne tikai labi trenēties, iegūt jaunu informāciju, labi nostartēt Pasaules kausā, bet parādīt sevi un iepazīt pasaules klases tiesnešus un sportistus no vairāk kā 24 valstīm.

Brauciens uz Malaiziju nebija viegls, jo ceļā tika aizvadītas vairāk kā 30 stundas. Kā arī aklimatizācija un 5 stundu starpību starp Latvijas un Malaizijas laiku pārvarēt nebija viegli. Treniņu process nometnē aizņēma 4 stundas dienā , kas, protams, arī nebija viegli Patīcija, kas ir tikai 11 gadus jauna. Pēc aizvadītajiem treniņiem un aklimatizācijas, startēt Pasaules kausā bija grūti ,vajadzēja parādīt savu raksturu un gribasspēku!
    
Pasaules kausā piedalījās apmēram 800 dalībnieki no 24 valstīm. Latvijas sportistu rezultāti ir lieliski, jo, neskatoties uz spēcīgiem konkurentiem, Patrīcija uzvarēja 10-11 gadu meiteņu kategoriju, ieņemot 1.vietu, un 12-13 gadu kategoriju Katās, arī 1.vieta. Labi cīnījās arī 10-11 gadus kumitē meitenēm, ieņemot 2. vietu.
    
Apsveicam BKK sportisti Patrīciju Mierkalni ar lieliskiem rezultātiem!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV