Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Mītava Open" Gulbenē: Sportiska spēle un lieliska muzikālā programma

Sigita Kaņepe, 03.08.2009. 09:32

Atklātā amatieru čempionāta mini futbolā MĪTAVA OPEN 2009 Ziemeļaustrumlatvijas posms notika sestdien, 1.augustā Gulbenes pilsētas sporta centra stadionā un pulcēja futbola amatierus ne tikai no reģiona, bet no visas Latvijas.
"Mītava Open" Gulbenē: Sportiska spēle un lieliska muzikālā programma

Klātesot skatītājiem, grupas PRĀTA VĒTRA pārstāvjiem, Gulbenes "ASK/Buki" karsējmeitenēm un Gulbenes mūzikas skolas pūtēju orķestrim (diriģents Donāts Veikšāns), sīvā sportiskā konkurencē posma uzvarētāju titulus ieguva komandas "Kvarcs" (1. vieta), FK "Smudzis" (2. vieta), "Zemgales Būvmeistars" (3. vieta), "parsportu.lv" (4. vieta). Šīs komandas piedalīsies Lielās Balvas izspēlē SKONTO futbola stadionā 15.augustā. Ziemeļaustrumlatvijas posmā sacensību komentētāja lomā iejutās Uģis Joksts, bet fināla spēles aizrautīgi komentēja Jānis Jubalts un Mītavas Karalis - Kaspars Roga.

Čempionāta galvenais tiesnesis Mareks Ķere, kurš ieteica Gulbeni, kā pilsētu, kurā jānotiek čempionāta posmam, atzīst: "Kopumā jāsaka, ka Gulbenes posms izdevās ļoti labs. Futbola cīņa bija sportiska, un, lai arī daži komandu spēlētāji mūsu čempionāta mērķi bija pārpratuši, tomēr ceru, ka arī nākošgad producenti izvēlēsies Gulbeni par čempionāta posma norises vietu. Ar katru posmu kļūst skaidrāks ka finālā SKONTO futbola stadionā būs patiesi spēcīgas un stipras amatieru komandas!"

Šobrīd jau ir zināmas 20 komandas, kas piedalīsies atklātā amatieru čempionāta mini futbolā MĪTAVA OPEN finālā SKONTO futbola stadionā. Vēl 4 komandas tiks noskaidrotas Rīgas atlases posmā, kas notiks šo sestdien, 8.augustā, "Energoautomātikas" stadionā. Posma izloze, kā ierasts notiks ceturtdien, 6.augustā.

Čempionāta organizatori saka lielu paldies Gulbenes novada domei un Gulbenes stadiona personālam par atsaucību un viesmīlīgo čempionāta posma uzņemšanu Gulbenē.

Jau ziņots, ka par balvu fondu - Ls 3000 (pēc nodokļu nomaksas) sacentīsies katra posma 4 labākās komandas. Komanda, kas čempionāta finālturnīrā 15.augustā iegūs pirmo vietu, saņems balvu - Ls 1500, otrās vietas ieguvēji - Ls 1000, savukārt trešā vieta - Ls 500. Čempionātu MĪTAVA OPEN 2009 organizē grupa PRĀTA VĒTRA sadarbībā ar SIA UNTITLED. Spēļu norisi atbalsta: sporta apģērbu un aksesuāru izplatītājs Sporta punkts, iepirkšanās centrs Olympia un SKONTO futbola stadions.

MĪTAVA OPEN 2009 informatīvie atbalstītāji: Latviešu Radio, Kas Jauns, Neatkarīgā Rīta Avīze, Telegraf, eSports.lv, tvnet.lv, orb.lv, fhm.lv, Bad Dog.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV