Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

ASK Rīga iemaksājusi dalības maksu startam LBL

Rīgas ASK preses dienests, 10.08.2009. 20:32

Lai apliecinātu vēlmi un gatavību atjaunot basketbola kluba „ASK Rīga” darbību, iniciatīvas grupa sadarbībā ar biedrības administratori šodien iemaksājusi dalības maksu, lai piedalītos Latvijas Basketbola līgas 2009./2010. gada čempionātā.

Pēc iniciatīvas grupas ierosmes šodien notika tikšanās ar Latvijas Basketbola Savienības ģenerālsekretāru Edgaru Šnepu, izklāstot pasākumus, kas tiek veikti „ASK Rīga” darbības atjaunošanai. Pēc tikšanās iniciatīvas grupa nosūtījusi LBS oficiālu vēstuli, aicinot LBS lemt par „ASK Rīga” dalību LBL un Baltijas Basketbola līgas Elites divīzijā argumentēti, bez subjektīvām interpretācijām, un neradot papildus šķēršļus, bet veicinot maksātnespējīgā „ASK Rīga” sanāciju, kas ir vienīgā iespēja parādsaistību vismaz daļējai izpildei pret kreditoriem, tostarp pret vairākiem Latvijas vadošajiem basketbolistiem.
                                   

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV