Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

“ASK Rīga” galvenais treneris varētu būt Arnis Vecvagars

ASK Rīga, 12.08.2009. 16:12

Iniciatīvas grupa ir uzrunājusi ilggadējo Latvijas valstsvienības basketbolistu Arni Vecvagaru un viņš ir devis mutisku piekrišanu kļūt par basketbola kluba “ASK Rīga” galveno treneri. Tas kļūs iespējams, ja pozitīvi tiks atrisināti jautājumi par komandas dalību BBL un LBL turnīros.

Zīmīgi, ka savu sportisko karjeru Arnis beidza tieši “ASK Rīga” klubā. Komandas tā laika galvenais treneris Ramūns Butauts uzskatīja Arni par vienu no saviem neoficiālajiem palīgiem un uzsvēra, ka, ņemot vērā Arņa Vecvagara pieredzi, rakstura īpašības un autoritāti spēlētāju vidē, viņam noteikti jāpaliek basketbolā trenera statusā.

Kā jau iepriekš esam informējuši, ir izstrādāts basketbola kluba “ASK Rīga” sanācijas plāns, kuru publiski atbalsta lielākie kreditori. Klubs ir nosūtījis pieteikumus gan Baltijas Basketbola līgai dalībai BBL Elites divīzijas turnīrā, gan LBS par dalību Latvijas Basketbola līgā. LBS samaksāta arī dalības nauda.

Lai spertu turpmākos sanācijas plānā paredzētos soļus un oficiāli ķertos pie komandas sastāva komplektēšanas ļoti nozīmīgi būs rītdienas Latvijas Basketbola savienības valdes sēdē pieņemtie lēmumi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV