Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Futbola čempionāts "Mītava Open 2009" noslēdzies - uzvar "Laimes lācis"

Sigita Kaņepe, 17.08.2009. 09:40 | komentāri (3)

15.augustā SKONTO futbola stadionā noslēdzās pirmais grupas Prāta Vētra organizētais atklātais amatieru čempionāts mini futbolā MĪTAVA OPEN 2009. Spraigā sportiskā cīņā tika noskaidroti lielo balvu ieguvēji: zelta medaļas, MĪTAVA OPEN lielo kausu un Ls 1500 ieguva komanda "Laimes lācis", sudraba medaļas un Ls 1000 saņēma komandas "Vels" spēlētāji, savukārt trešo vietu, bronzas medaļas un Ls 500 izcīnīja Kuldīgas sporta aģentūras komanda.
Futbola čempionāts "Mītava Open 2009" noslēdzies - uzvar "Laimes lācis"

"Šie bija īsti svētki futbolam! Mūsu pirmais MĪTAVA OPEN čempionāts izdevās un jāsaka godīgi, komandu atsaucība un spēles prieks bija pat lielāks, nekā gaidījām. Paldies visiem spēlētājiem, paldies tiesnešiem, paldies līdzjutējiem, paldies atbalstītājiem, pilsētām, kuras mūs uzņēma, paldies visiem, kas pielika roku lai šis pasākums notiktu. Īpašs paldies Guntaram Indriksonam un SKONTO futbola stadionam par jauko uzņemšanu. Šobrīd jau sākam kalt plānus nākošā gada MĪTAVA OPEN čempionātam", saka čempionāta laikā par Mītavas karali nosauktais Kaspars Roga.

Čempionāta laikā grupa Prāta Vētra kopā ar čempionāta tiesnešiem tikās sportiskā mačā ar Latvijas sieviešu futbola top 2009 komandu. Prāta Vētras puiši un čempionāta tiesneši pieveica meitenes ar rezultātu 4:1. "Spēle bija īsta un izaicinājums spēlēt SKONTO stadionā un vēl ar Latvijas top komandu - nopietns. Ar meiteņu treneri jau runājām - jāplāno revanša mačs!", par spēli stāsta Māris Mihelsons.

Fināla posmā piedalījās sekojošas komandas: no MĪTAVA OPEN Kurzemes posma - komandas "Zemnieki", "Rainis", "Kuldīgas sporta aģentūra" un "Turlava", No MĪTAVA OPEN Zemgales posma - komandas "KV&LP", "Lauki", "Ozolnieki" un "Safeguard", no MĪTAVA OPEN Vidzemes posma - komandas "Cold gel", "B-peat", "Eglītes mežs" un "Staiceles bebri", no MĪTAVA OPEN Latgales posma - komandas "Vels", "Barons", "Daugava City United" un "Cerbers/Security", no MĪTAVA OPEN Ziemeļaustrumlatvijas posma - komandas "Kvarcs", "FK Smudzis", "Zemgales būvmeistars" un "Parsportu.lv" un no MĪTAVA OPEN Rīgas posma - komandas "Korsāri", "Laimes lācis", "Daugmales dadzis" un "Alliance".

Čempionātu MĪTAVA OPEN 2009 organizēja grupa PRĀTA VĒTRA sadarbībā ar SIA UNTITLED. Spēļu norisi atbalstīja: sporta apģērbu un aksesuāru izplatītājs Sporta punkts, iepirkšanās centrs Olympia, Skonto stadions.

Informatīvie atbalstītāji: Latviešu Radio, Kas Jauns, Neatkarīgā Rīta Avīze, Telegraf, eSports.lv, tvnet.lv, orb.lv, fhm.lv, Bad Dog.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV