Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

‘’Rietumu Banka – Rīga’’ uzvar Igaunijā

Rolands Japiņš, 18.08.2009. 22:17

Svētdien, 16. augustā, Igaunijas pilsētā Rakke norisinājās kalnu divriteņu seriāls ‘’Elion Cup’’, kurā ar labiem rezultātiem startēja ‘’Rietumu Bankas – Rīga komanda’’.
‘’Rietumu Banka – Rīga’’ uzvar Igaunijā

‘’Elion Cup’’ ir analogs pasākums Latvijā notiekošajiem ‘’SEB MTB Maratoniem’’ , kuri Igaunijā ir ieguvuši lielu popularitāti, vidēji katrā  posmā dalību ņem 2500 dalībnieki.

Septītajā posmā lielisks starts izdevās ‘’Rietumu Bankas - Rīga’’ sportistiem Allanam Orasam un Ivandai Eidikuai, kuri attiecīgi vīriešu un sieviešu konkurencē finiša līniju šķērsoja pirmie.

Sporta klases gaita: ’’ Distances garums bija 58 kilometrus garš aplis, trase tehniska un dubļaina ar vairākiem kalniem. Sacensību dienā apmācies un lietains laiks.

Distances desmitajā kilometrā no vadošās grupas aizbēga septiņi sportisti, kuru vidū bija arī ‘’Rietumu Banka – Rīga’’ sportists Allan Oras, distances beigās astotajā kilometrā no bēgļu grupas atrāvās A. Oras un lepnā vientulībā finišēja pirmais, kā arī labākais no Latviešiem, devītais finišēja Kristofers Rācenājs ’’

Rezultāti: 58km, 2.04.56

1)Allan Oras (Rietumu Banka – Rīga)
2)Martin Loo ( Veloplus – Merida Team)
3) Jaan Kirsipuu ( CFC )

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV