Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

“ASK Rīga” izpilda dalībai BBL nepieciešamos “mājas darbus”

ASK Rīga, 25.08.2009. 13:30

Vakar notika iniciatīvas grupas basketbola kluba “ASK Rīga” darbības atjaunošanai tikšanās ar Latvijas Basketbola savienības prezidentu Ojāru Kehri, padomes priekšsēdētāju Mārtiņu Bondaru un ģenerālsekretāru Edgaru Šnepu.

Iniciatīvas grupai šķita svarīgi, lai amatpersonas, kurām jāpieņem lēmumu par “ASK Rīga” dalību Baltijas Basketbola līgā, ne tikai izskatītu visus iesniegtos dokumentus, bet, lai viņiem būtu iespēja tikties un iepazīties ar cilvēkiem, kuri ir nolēmuši ar savu naudu un darbu atjaunot basketbola kluba darbību.

“Tērbatas centrs” direktors Jānis Brants par vakardienas tikšanos: “Piektdien iesniedzām LBS prasītos dokumentus par mājas spēļu zāli, komandas treneri, sastāvu, budžeta veidošanu un kluba esošo saistību dzēšanas plāniem. Vakar tikšanās laikā saņēmām apliecinājumu, ka mājas darbu esam izpildījuši. Tagad ar nepacietību gaidam oficiālu lēmumu, jo tikšanās laikā bija abpusēja izpratne, ka visi kluba darbības atjaunošanas plāni ir cieši saistīti ar “ASK Rīga” dalību Baltijas Basketbola līgas Elites divīzijā”.

Arēna Rīga ir oficiāli informējusi LBS, ka būs “ASK Rīga” mājas spēļu zāle BBL turnīrā. Jau iepriekš informējām, ka Arnis Vecvagars un ir devis piekrišanu kļūt par basketbola kluba “ASK Rīga” galveno treneri. Priekšlīgumi ir noslēgti ar Uvi Helmani, Raiti Grafu, Uģi Viļumu un ASK līdzjutējiem jau labi pazīstamo Martinu Andriukaiti. LBS ir iesniegtas 9 Latvijā zināmu kompāniju vēstules par gatavību sponsorēt “ASK Rīga” dalību BBL.

Kā jau iepriekš esam informējuši, ir izstrādāts basketbola kluba “ASK Rīga” sanācijas plāns, kuru publiski atbalsta lielākie kreditori, esošie un bijušie kluba spēlētāji. Klubs plāno piedalīties gan Baltijas Basketbola līgas Elites divīzijas turnīrā, gan Latvijas Basketbola līgā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV