Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LTV7 pārraidīs Latvijas Dzelzceļa kausu hokejā

Latvijas Televīzijas 7.kanāls, 27.08.2009. 12:16

Tuvojoties jaunajai Rīgas Dinamo sezonai Kontinentālajā hokeja līgā, LTV7 piedāvā skatītājiem sekot līdzi translācijām no Rīgas Dinamo pārbaudes spēlēm - šoreiz visas Rīgas Dinamo spēles Latvijas Dzelzceļa kausa turnīra ietvaros.

Šodien, 27.augustā, plkst.19:50 LTV7 tiešraide no pārbaudes spēles: Rīgas Dinamo - Tamperes Ilves. ''Arēnā Rīgā'' mūsu hokejisti spēlēs ar vienu no Somijas labākajām komandām. Tā būs laba iespēja ne tikai pārbaudīt hokejistus pirms KHL sezonas, bet salīdzināt spēkus ar Somijas hokeja līmeni.

Piektdien, 28.augustā, plkst.19:50 LTV7 translēs Rīgas Dinamo pārbaudes spēli ar hokeja klubu Mitišču Atlant. Rīdziniekiem spēle jau otro vakaru pēc kārtas un pretiniekos šoreiz sastāva ziņā viena no spēcīgākajām KHL komandām.

Sestdien, 29.augustā, plkst.19:50 LTV7 tiešraide no pārbaudes spēles: Rīgas Dinamo - Jaroslavļas Lokomotiv. Dinamo spēlēS jau trešo vakaru pēc kārtas un šoreiz - visnopietnākie pretinieki. Jaroslavļas Lokomotiv pagājušajā sezonā spēlēja Gagarina kausa izcīņas finālā un bija pat ļoti tuvu čempionu titulam.

Savukārt, jau 12.septembrī LTV7 sāks translēt Rīgas Dinamo spēles Kontinentālajā hokeja līgā, pirmā spēle ar Salavat Julajev no Ufas. Translācija no ''Arēna Rīga'' jau no plkst.16:30!

Par LTV7 programmu interneta mājas lapā www.ltv7.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV