Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Dobelniekiem AB.LV finālā pretim stāsies "ASK-AB.LV"

easyget.lv, 21.04.2007. 18:00 | komentāri (2)

Par otro Latvijas kausa izcīņas finālistu sestdien kļuva ASK-AB.LV handbolisti, kas pusfināla spēlē ar 44:23 (22:11) uzvarēja "Kronoflooring/K-Rautu".
Dobelniekiem AB.LV finālā pretim stāsies "ASK-AB.LV"

Galerijas:

Uzvarētāju rindās rezultatīvākie spēlētāji bija Māris Veršakovs, Raimonds Trifanovs un Ēriks Blūms, kuri guva sešus vārtus. Zaudētājiem sešas reizes precīzs bija Guntars Lejnieks.

Spēlē šoreiz nekas intriģējos, jo finālisti jau pavisam droši bija nojaušami apmēram pēc 10 spēlē aizvadītajām minūtēm. ASK-AB.LV pārsvars iezīmējās ļoti agresīvi un Latvijas čempionu pārākums šaubas nerādīja.

Finālā, kas notiks svētdien, ASK-AB.LV tiksies ar Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks". Finālspēli, kas sāksies plkst.14, tiešraidē varēs vērot arī LTV 7 kanālā.

Arī šajā duelī par AB.LV Latvijas kausa izcīņu, portāls easyget.lv sadarbībā ar moduļu mēbeļu ražotāju Accenta, vienam no fināla spēles spēlētājiem pasniegs savu simpātijas balvu, kas ir čeks 200 latu vērtībā. Čeka īpašniekam būs iespēja, pēc savas izvēles sakomplektēt augstas kvalitātes moduļu virtuvi, kuras ekspozīcija un cenas ir apskatāmas visos K-Rautas veikalos, Accentas stendos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV