Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

TV6 pamācība: kā savu veci padarīt laimīgu

Marta Zandersone, 09.09.2009. 16:23

Radusies lieliska iespēja sievietēm iepriecināt savu mīļoto vīrieti! Ceturtdienas vakarus pārvērtiet par īstiem sporta svētkiem Viņam - lai futbola kaislības sit augstu vilni! Drīz sajutīsiet, ka vīrietis atguvis spēku cīņai ar dižķibeli, un, iespējams, saņemsiet kādu jauku pārsteigumu arī no viņa... Sarūpēt īstenus sporta svētkus palīdzēs lielisks sabiedrotais – TV6 un augstākā līmeņa futbols! Bez bremzēm!
TV6 pamācība: kā savu veci padarīt laimīgu

Lai būtu skaidrs, kāds svētkiem pamats un ar ko mīļotais draugs būs pārņemts – nedaudz par to! Tātad, Latvijas čempioni FK Ventspils debitēs otrajā prestižākajā Eiropas futbola klubu turnīrā – UEFA Eiropas līgā (Europa league). Šāds panākums līdz šim nebija izdevies nevienam Baltijas futbola klubam. Iespēju spēlēt starp Eiropas futbola lielvalstu klubiem, kurzemnieki nodrošināja iekļūstot UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēļu kārtā, kurā gan divu spēļu summā (0:3 un 1:2), nācās atzīt Šveices čempionvienības Zurich pārākumu. Pāra uzvarētājs iekļuva UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, bet Ventspils automātiski nokļuva Eiropas līgā. Jau zinot vien šo pamata informāciju, kļūsiet par savējo ikvienam futbola fanam!

Bet turpinām izglītoties - kopš šīm spēlēm Latvijas kluba rindās ir notikušas vairākas sastāva izmaiņas. Klubu atstājis serbu aizsargs Saša Cilinšeks, bet nozīmīgākie ieguvumi ir Latvijas izlases vārtsargs Aleksandrs Koļinko un pussargs - Juris Laizāns.

Lai zinātu, kas gaidāms no šīm spēlēm un ar ko būs jāmērojas spēkiem, noderēs šīs ziņas - UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā Ventspils ir ielozēta D grupā kopā ar tādām Eiropā zināmām komandām kā Berlīnes Hertha, Lisabonas Sporting un holandiešu Heerenveen. Pirmā spēle uz lielās Eiropas futbola skatuves mūsu klubam būs 17.septembrī viesos Berlīnes Olimpiskajā stadionā ar vietējo Hertha.

Svētku jeb spēļu kalendārs

Lai izdotos ceturtdienas pārvērst par sporta svētkiem mīļotajam vīrietim un viņa draugiem, der iegaumēt svētku jeb spēļu kalendāru!

17.09., 20:00 Viasat Sport Baltic rādīs Hertha BSC Berlin – FK Ventspils
01.10., 22:05 TV6rādīs FK Ventspils – SC Heerenveen
22.10., 22:05 TV6 rādīs FK Ventspils - Sporting Clube de Portugal
05.11., 20:00 Viasat Sport Baltic rādīs Sporting Clube de Portugal – FK
03.12., 22:05 TV6 rādīs FK Ventspils - Hertha BSC Berlin
16.12., 20:00 Viasat Sport Baltic rādīs SC Heerenveen – FK Ventspils


Par UEFA Eiropas līgu

Bet, lai būtu pamata izpratne par futbola līgu, nedaudz informācijas par UEFA Eiropas līgu un Latvijas futbola klubu Ventspils. UEFA Eiropas līga ir futbola sacensības Eiropas futbola klubiem un to organizē UEFA. Tas ir otrs nozīmīgākais turnīrs starp Eiropas klubiem aiz UEFA Čempionu līgas. Turnīram klubi kvalificējas savu nacionālo līgu un kausu ietvaros. Iepriekš saukts par UEFA kausu, turnīrs kopš 2009. gada jūnija tagad tiek saukts par Eiropas līgu, saistībā ar formāta maiņu.

Futbola klubs Ventspils ir trīskārtējs Latvijas čempions (2006, 2007, 2008), tāpat četras reizes (2003, 2004, 2005, 2007) triumfējis Latvijas kausa izcīņā.


Sporta svētki sāksies 17.septembrī!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV