Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Mīlenbergs izcīnīja Eiropas junioru džudo meistarsacīkšu sudraba medaļu

Darja Davidova, 14.09.2009. 15:03 | komentāri (2)

Latvijas džudists Aigars Mīlenbergs izcīnīja sudraba medaļu no 11. līdz 13. septembrim Erevānā notikušajās Eiropas junioru meistarsacīkstēs.
Mīlenbergs izcīnīja Eiropas junioru džudo meistarsacīkšu sudraba medaļu

Startējot svara kategorijā līdz 81 kg, pirmajā kārtā Latvijas sportists bija brīvs, otrajā viņš guva tīro uzvaru par Rivo Jursu no Igaunijas, cīņā par iekļūšanu pusfinālā tik pat pārliecinoši pārspēja grieķi Joanisu Stefanidi.  Pusfinālā atzīme juko nodrošināja Aigaram uzvaru par Aleksandru Derkaču no Ukrainas. Fināļcīņu Mīlenbergs uzsaka aktīvi, taču divi francūža Luā Pjetri rezultatīvi uzbrukumi neļāva Latvijas džudistam kāpt uz goda pjedestāla augstāka pakāpiena.

Pagājušajā gadā Aigars Mīlenbergs jau bija tuvs Eiropas Meistarsacīkšu godalgai, ierindojoties 5. vietā. Pēdējo reizi Latvijas komanda Eiropas Meistarsacīkšu medaļu izcīnīja 2004.gadā, kad par Eiropas čempionu kļuva Jevgēnijs Borodavko.

Priekšā Aigaram ir gatavošanas oktobra Eiropas junioru meistarsacīkstēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV