Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Veterāni spriež par hokeju

Ēvalds Grabovskis, 15.09.2009. 13:41

Spontāni, bet tā sagadījās, ka arī par priekšā stāvošo hokeja sezonu savās pārdomās dalījās tie, kuriem regulārās sezonas iesākums bija pirms vairāk kā 40 gadiem – proti aizvadītjā nedēļas nogalē pie sava trenera Edgara Rozenberga bija sapulcējušies Rīgas „Daugavas” sešdesmito gadu spēlētāji, lai par sevi atgādinātu trenerim, kuram nesen tika nosvinēta 80 gadu jubileja, un pakavētos savās atmiņās par to kā bija tad un kā ir tagad.
Veterāni spriež par hokeju

Atkal tikšanās prieks bija neviltots un atmiņas nebeidza pulsēt. Sastāvs bija spējīgs kaut vai tūlīt uzsākt spēli uz diviem vārtiem, jo komplektā bija trīs vārtsargi: Uldis Opits, Broņislavs Samovičs, Juris Širvis; aizsargi: Kārlis Apsītis, Eduards Kļaviņš, Antons Krauklis, Ēvalds Grabovskis un uzbrucēji: Eduards Strauts, Spāde Verners, Ēriks Vītoliņš, Arnis Jakobsons.

Atmiņām vijoties ar hokeja aktualitātēm, laiks aizritēja nemanot un, kurš var pateikt, vai tas bija nesen vai sen. Lai dzīvo hokejs un paldies tiem cilvēkiem, kuri ir parādījuši mums šo ceļu! Viens ir skaidrs – prieks kopā būt, lai izdodas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV