Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas triālisti piedalās Pasaules Nāciju kausā

Dace Gaidule, 21.09.2009. 15:22 | komentāri (1)

Četru sportistu sastāvā Latvijas triāla izlase 20.septembrī aizvadījusi komandu čempionātu Pasaules Nāciju kausā, kurš norisinājās Itālijā, mazpilsētā Darfo Boario Terme.
Latvijas triālisti piedalās Pasaules Nāciju kausā

Rezultātā tika izcīnīta 16.vieta Internacionālajā klasē (399 punkti), uz kuru šogad bija pārgājušās pat tādas augstākā līmeņa triāla valstis kā Vācija, Norvēģija u.c. Tas savukārt pārvērta šo klasi par daudzskaitlīgāko dalībnieku ziņā un par visinteresantāko no pozīciju sadales viedokļa.

Šī gada starts Pasaules Nāciju kasuā Latvijas izlasei bija devītais gads pēc kārtas. Šogad Latvijas valsti pārstāvēja Agarska Triāla kluba braucējs un Latvijas čempions absolūtajā kopvvērtējumā Kaspars Vērnieks (Jelgava) un otrs komandas biedrs Artūrs Grīnfelds (Jelgava), kā arī AKA Team braucēji Agris Kibars (Rīga) un Lauris Kēbahs (Jelgava).

Pirmais trijnieks Internacionālajā klasē – Vācija (48 punkti), Čehija (48 punkti) un Norvēģija (66 punkti). Interesanti, ka prestižajā A klasē šogad startēja tikai četras komandas – Spānija, Itālija, Anglija un Francija. Šajā klasē pārliecinošu uzvaru atkārtoti izcīnīja Spānija, otrie un trešie – Anglija un Itālija.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV