Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"ASK-AB.LV" Latvijas kausa izcīņas finālā uzvar "Tenax/Dzirnavnieks" komandu

Gatis Kreceris, 23.04.2007. 09:30 | komentāri (1)

AB.LV kausa izcīņas finālā uzvaru pār saviem sīvākajiem konkurentiem Dobeles „Tenax/Dzirnavnieks” handbolistiem izcīnīja „ASK/AB.LV” komanda, kura finālspēlei pielika punktu ar rezultātu 28:23. Easyget.lv skatījumā mača vērtīgākais spēlētājs bija Jānis Pavlovičs, kurš tika prēmēts ar mēbeļu ražotāja Acceneta 200 latu vērto čeku.
"ASK-AB.LV" Latvijas kausa izcīņas finālā uzvar "Tenax/Dzirnavnieks" komandu

Galerijas:

Finālspēles pirmos vārtus guva Tenax handbolisti, taču jau nākamos 4 „armijnieki”. Mača sākumā abas komandas uzbrukumā daudz pārkāpa noteikumus, par ko tika nozīmēti 7 metru soda metieni. No pirmajiem sešiem vārtiem spēlē, pieci tika gūti tieši no septiņu metru atzīmes. Kopumā pirmajā puslaikā dobelnieki demonstrēja pieticīgu sniegumu, 15 minūšu laikā tika iemesti tikai 3 vārti. „Armijnieki” lielu daļu no saviem vārtiem guva pēc veiksmīgas spēles aizsardzībā, aizskrienot pretuzbrukumos 1:1. Pēc pirmā puslaika dubults pārsvars piederēja ASK komandas spēlētājiem 16:8.

Otrais puslaiks iesākās visai mazrezultatīvi, līdz puslaika vidum abas komandas kopā bija guvušas 8 vārtus. Mača 50. minūtē „armijnieku” pārsvars bija sasniedzis 11 vārtus. Rezultāts tajā brīdī bija 25:14. Spēles beigu daļā dobelnieku sastāvā ļoti veiksmīgi uzbrukumā spēlēja Jānis Grišanovs, kurš guva 4 vārtus. Mača 58. minūtē rezultāts bija 27:22. Piecu vārtu starpību dobelniekiem atspēlēt neizdevās, tādējādi „armijnieki” varēja svinēt uzvaru, par ko komanda saņēma 2000 LVL no „Aizkraukles Bankas”. Spēles beigu rezultāts 28:23.

ASK-AB.LV labā 8/5 vārtus guva Jānis Pavlovičs, Agris Kušners - 5 vārtus, Edgars Vadzītis - 4 vārtus, Ģirts Lilienfelds un Arnolds Straume - pa 3 vārtiem, Mārs Veršakovs - 2 vārtus, Jānis Glušaks, Ēriks Blūms un Raimonds Trifanovs - pa 1 vārtiem.
"Tenax/Dzirnavnieks" rindās rezultatīvākais ar 8 vārtiem bija Jānis Grišanovs, 5/2 vārtus guva Renārs Kozlovskis, pa 3 vārtiem - Sergejs Kalniņš un Ivars Kirvelaitis, 2 vārtus - Agris Trifonovs, pa 1 vārtiem - Sandris Veršakovs un Aigars Bisenieks.
Pagājušā gada finālā ASK-AB.LV ar rezultātu 33:29 pieveica "Latgols" komandu.

Neaizmirsīsim, ka handbolā sezona vēl nav beigusies un jau nākamās nedēļas nogalē komandas atkal tiksies savā starpā Latvijas čempionāta finālsērijā, kurā pirmajā spēlē pārāki bija dobelnieki.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV