Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Hokeja spēli apgūst Pēteris Skudra, Kārlis Ulmanis un citi jaunie talanti

Vita Ļebedeva, 23.09.2009. 15:32

LHF, strādājot pie komandu sastāvu pieteikumiem un licenču izsniegšanas, konstatēja, ka jaunajā sezonā Latvijas bērnu un jaunatnes atklātajās meistarsacīkstēs spēlē jaunie hokejisti, kuru uzvārdu līdzība ar Latvijā slavenajām personībām dod papildus atbildību. Par skaistām uzvarām, vārtiem un piespēlēm bērnu un jauniešu čempionātā šogad cīnīsies Kārlis Ulmanis, Roberts Plūme, Roberts Štelmahers un Pēteris Skudra.

Priecē, ka hokeja spēles vērtības un tradīcijas tiek saglabātas un attīstītas vairākās paaudzēs. Bijušo Latvijas izlases spēlētāju ģimenēs aug dēli, kuri turpina iet tēvu pēdās, mācoties hokeja spēli un piedaloties Latvijas bērnu un jaunatnes atklātajās meistarsacīkstēs.

Hokeju spēlē Arta Ābola, Jura Opuļska, Aigara Ciprusa, Andreja Ignatoviča, Sergeja Naumova, Aigara Razgala, Aleksandram Kerča un Leonīda Tambijeva bērni. Arī Māra Drelinga, Edgaram Girgensona ģimenēs aug jaunie hokejisti. Savukārt Vladimiram Rešetņikovam hokeju spēlē jau mazdēls. Tomēr hokejs nav tikai vīru sporta veids, tā, piemēram, vienas no rezultatīvākajām Latvijas sieviešu hokeja izlases spēlētājas Ineses Gecas-Miljones meita arī spēlē hokeju.

LHF un Latvijas hokeja klubi laipni aicina visus hokeja līdzjutējus uz Virslīgas un Bērnu un jauniešu meistarsacīkšu spēlēm!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV