Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"LSPA" handbolisti spēlēs Baltijas līgā

HK LSPA, 24.09.2009. 12:55

Latvijas vicečempioni "LSPA" kā vienīgais klubs no Latvijas šogad tomēr piedalīsies Baltijas handbola līgā, kurā paredzams startēs septiņas vienības no Igaunijas, Lietuvas, Latvijas, Baltkrievijas un Somijas.
"LSPA" handbolisti spēlēs Baltijas līgā

Neskatoties uz iepriekš izskanējušajai informāciju Rīgas kluba vadībai izdevies atrast finanses, lai tā piedalītos arī Baltijas līgā, kurā bez "LSPA" paredzams spēlēs pašreizējie BL čempioni Minskas "Dinamo", kuras krāsas pārstāv Latvijas izlases handbolists Mārtiņš Lībergs, Klaipēdas un Šauļu komandas no Lietuvas, Somijas čempions "Riihimaen Cocks", kā arī Igaunijas komandas Tallinas "Chocolate Boys" un "Polva Serviti".

Pirmās spēles sacensībās "LSPA" aizvadīs no 23. līdz 25. oktobrim, taču pretiniekus tāpat kā viss kalendārs un turnīra nolikums būs zināms, kad noskaidrosies galējais komandu sastāvs.

Atgādinām, ka pērn "LSPA" vienība turnīrā finišēja 10. vietā, savukārt "ASK/AB.LV" klubs izcīnīja ceturto vietu, bet Dobeles "Tenax" finišēja 11. vietā.

www.hk-lspa.lv

Foto: Sandra Škutāne

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV