Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīgā notiks 4. Starptautiskais džudo turnīrs Golden Score

Darja Davidova, 25.09.2009. 09:45

26.septembrī Ķīpsalas hallē notiks 4. Starptautiskais turnīrs Golden Score, kurā piedalīsies izcilie Eiropas un Āzijas džudisti un labākie Latvijas sportisti. Turnīra noteikumi nedaudz atšķiras no oficiālajām džudo noteikumiem. No cīņas sakuma darbojas Golden Score princips, kas nozīme, ka cīņa beidzas pēc pirmās tiesnešu novērtētas darbības. Sacensību dalībniekiem nav tiesību kļūdīties. Šīs izmaiņas noteikumos padara turnīru dinamiskāku un vairāk orientētu uz skatītājiem nekā parastas džudo sacensības.

Turnīra ārzemju dalībnieku vidū - Atēnu Olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvējs, pasaules vicečempions, 7 Eiropas čempionātu medaļu ieguvējs Ariels Zeevi un divkārtējais Eiropas vicečempions Joeļs Razvozovs no Izraēlas, Latvijā mazpazīstami Āzijas čempionāta bronzas medaļu ieguvēji no Uzbekistānas Šokirs Muminovs un Mirali Šaripovs, kā arī jau Golden Score publikai jau pazīstami Valentīns Grekovs (Ukraina) un Sergejs Šundikovs (Baltkrievija), kas pirms mēneša Roterdamā  izcīnija pasaules vicečempiona titulu.

Latvijas godu aizstāvēs Eiropas čempionāta medaļnieki Jevgēnijs Borodavko un Deniss Kozlovs, Eiropas junioru meistarsacīkšu vicečempions Aigars Mīlenbergs un daudzi citi.

Turnīrā programmā ir ne tikai cīņas, bet arī krāšņā atklāšana, lāzera šovs, konkursi, bet galvenais ārpus sacensību programmas ir izcila Latvijas sportista, Sidnejas Olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvēja Vsevoloda Zeļonija atvadas no tatami.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV