Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ņiživijs nosaukts par KHL nedēļas labāko uzbrucēju

LETA, 05.10.2009. 16:44

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) aizvadītās nedēļas labāko uzbrucēju pirmdien tika atzīts Latvijas klubu Rīgas "Dinamo" pārstāvošais uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs.

Uzbrucējs aizvadītajā nedēļā nospēlētajās trijās spēlēs guva trīs vārtus un izpildīja rezultatīvu piespēli, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Par labāko vārtsargu tika nosaukts Čeļabinskas "Traktor" komandu pārstāvošais Danils Alistratovs, kurš divās spēlēs palīdzēja savai komandai izcīnīt divas uzvaras. Alistratovs atvairīja 98% pretinieku metienus un savos vārtos ielaida tikai vienu ripu.

Tieši pagājušajā nedēļā Alistratovs sasniedza arī jaunu kluba rekordu, savos vārtos ripu neielaižot 147 minūtes un 20 sekundes.

Tikmēr par nedēļas labāko aizsargu nosaukts Vitālijs Atjušovs no Magņitogorskas "Metallurg" komandas, kurš trijos mačos iemeta vienu ripu un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Savukārt par nedēļas labāko jauno spēlētāju tika nosaukts Maskavas "Dinamo" komandas zviedru uzbrucējs Līnuss Umarks, kurš četros mačos savā rēķinā ierakstīja divus precīzus metienus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV