Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

DHK "Latgale" LAČ vadībā

Vita Ļebedeva, 26.10.2009. 15:50

Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā notika divu spēļu sērija starp DHK "Latgale" un SK "Liepājas Metalurgs 2", kā arī jauno ogrēniešu cīņa ar "Ozolnieki/Monarch".
DHK "Latgale" LAČ vadībā

Hokeja līdzjutēji jau ir pamanījuši, ka par pirmo vietu Virslīgā spraigi cīnās gan Latgales, gan Liepājas, gan arī Ozolnieku un Elektrēnu komandas. Punkti un līderpozīcijas mainās pēc katras spēles. Tieši šobrīd pēc 12 spēlēm ar 19 punktiem priekšgalā ir DHK "Latgale".

Daugavpilieši savās mājās 24. oktobrī piedzīvoja zaudējumu ar 2:4 pret SK "Liepājas Metalurgs 2". Liepājnieku labā precīzs bija Jānis Ozoliņš, Romāns Ševčenko, Gatis Gricinskis un Viktors Jasionis. Tomēr laukuma saimniekiem izdevās revanšēties un jau 25. oktobrī ar tādu pašu rezultātu šoreiz pārāki bija tieši „Latgale” hokejisti. Vārtus uzvarētāju labā guva Alberts Bolušs, Egidijus Bauba, Valentīns Feoktistovs un Vadims Vabiščevičs.

Priecē, ka hokeja kluba „Ogre” spēlētāji ir uzlabojuši gan savu fizisko formu, gan taktiku, jo svētdienas spēlē pret "Ozolnieki/MONARCH" vilkiem nācās stipri piepūlēties, lai svinētu uzvaru ar 3:1. Hokeja eksperti ir novērojuši, ka Sergeja Ņekrasova un Vjačeslava Fanduļa jaunajai komandai ir labas iespējas nākotnē attīstīsies par kvalitatīvu pretinieku Latvijas Atklātajā čempionātā.

Jāatgādina, ka Latvijas Hokeja federācijas mājas lapā www.lhf.lv ir iespēja sekot Virslīgas spēļu gaitai on-line režīmā. Ir apskatāma arī katra spēlētāja statistika, komandu rezultāti dažādās pozīcijās.

Uzmanību! Skolu brīvdienās, 28. oktobrī, sāksies ilgi gaidītais 2010. gada Bērnu un jauniešu čempionāts U-10 grupā. Pirmās spēles notiks „Volvo” sporta centrā. Tuvāk ar spēļu grafiku var iepazīties LHF mājas lapā www.lhf.lv . Visi līdzjutēji ir laipni aicināti uz spēlēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV